Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΞΗ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ...ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ


Απόψε στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς για μια ειδική εμφάνιση του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου έξΗ, στο πλαίσιο της απονομής βραβείων της πρώτη διοργάνωσης των Corporate Affairs Excellence Awards. 
Τα Αριστεία αυτά προκηρύσσονται από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της ΕΕΔΕ, σε μια προσπάθεια ενθάρρυνσης και έμπρακτης στήριξης σε διαρκή βάση όλων όσοι απασχολούνται και δραστηριοποιούνται στο χώρο των Εταιρικών Υποθέσεων, οριοθετώντας το πλαίσιο μέσω του οποίου θα εντοπίζονται, αναδεικνύονται, δημοσιοποιούνται και επιβραβεύονται επιτυχημένες πρακτικές, εργαλεία και εφαρμογές οι οποίες προσθέτουν αξία στη λειτουργία και στα αποτελέσματα των επιχειρήσεων και αποτελούν πρακτικές προς μίμηση στη λειτουργία των εταιρικών υποθέσεων στην Ελλάδα.


Η βραδιά, λοιπόν, αυτή ολοκληρώθηκε με δεξίωση - μετά την απονομή των αριστείων - στον φιλικό χώρο του καφέ του Μουσείου Μπενάκη και με ένα μικρό, μα απαιτητικό, μουσικό πρόγραμμα από τις έξΗ. 
Οι σοπράνο: Δάφνη Πανουργιά, Ελένη Καραβούζη και Μορφούλα Παπαγεωργίου και οι μέτζο Κυριακή Τροχάνη, Ευτυχία Γεωργακοπούλου και Βάσω Καριώτη, ερμήνευσαν κομμάτια για εξάφωνο γυναικείο σύνολο των δύο σπουδαίων ούγγρων συνθετών Zoltán Kodály (1882-1967) και Miklós Koscár (γεν. 1933), καθώς και του περίφημου Γάλλου Francis Poulenc (1899-1963). 
Με δεδομένο ότι οι έξΗ αποτελούσαν έκπληξη και εμφανίστηκαν απρόσμενα μπροστά στον κόσμο της δεξίωσης αρχίζοντας να τραγουδούν το πρόγραμμά τους, πρέπει να ομολογήσουμε ότι το πείραμα πέτυχε, αφού όλοι οι παρευρισκόμενοι άκουσαν με προσοχή το γυναικείο φωνητικό σύνολο και το χειροκρότησαν θερμά στο τέλος. 
Π.Α.Α.

Οι έξΗ με τις εκ των διοργανωτών της βραδιάς κυρίες Δήμητρα Δασκαλάκη και Αλεξία Μαχαίρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails