Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΤΟ ΕΙΧΕ "ΚΟΨΕΙ" Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ CD ΒΓΗΚΕ!

Εφημερίδα Η ΗΜΕΡΑ σήμερα (5-3-2009)
Βγήκε cd, που είχε "κόψει" η Πολιτιστική...
Ένα cd, για το οποίο είχε γίνει πολύς ντόρος τη χρονιά της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, το 2006, μιας και δεν είχε βγει, τελικά κυκλοφόρησε στην αγορά τρία χρόνια αργότερα, μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Legend στη σειρά classics.
To cd, όπως σημείωνε η εφημερίδα Ελευθεροτυπία στο χθεσινό της φύλλο, "μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Θάνου Μικρούτσικου από την καλλιτεχνική διεύθυνση του θεσμού της Πολιτιστικής, το ...έφαγε το μαύρο σκοτάδι".
Ωστόσο, ο δίσκος που περιλαμβάνει κουαρτέτα από τρεις σημαντικούς Πατρινούς συνθέτες του τέλους του 19ου αιώνα και του 20ού, τους Δημήτρη Λιάλιο, Ανδρέα Νεζερίτη και Θεόφιλο Κάββουρα, βρήκε τελικά το δρόμο του και πλέον είναι έτοιμο να συναντήσει το ελληνικό φιλόμουσο κοινό. Μάλιστα, απ' όσο θυμόμαστε, μετά την "αποκαρδιωτική" περίοδο της Πολιτιστικής, είχε γίνει κρούση και στη ΔΕΠΑΠ για την έκδοση του cd, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.
Τ. ΜΑΡΤ.
- Ο κ. Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, που στο επόμενο σχόλιο της εφημερίδας "κατηγορείται" για "υπεκφυγές" σε άλλο θέμα, τι γνώμη άραγε να έχει για το cd που απέρριψε; Ελπίζω ακούγοντάς το να μας πει επιτέλους την ...μουσικολογική άποψή του. Γιατί δηλ. δεν έτυχε της ευνοίας του. Υποπτεύομαι... Οι συνθέτες είναι μακαρίτες!...
- Το cd προβάλλει στον δικτυακό του τόπο και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος. Δείτε την σχετική ανάρτηση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails