Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ;


Εκτός της Κανονικής Εκκλησίας τίθεται, όπως φαίνεται, ο κληρικός της Μητροπόλεως Πειραιώς Άγγελος Αγγελακόπουλος, αφού - όπως αποκάλυψε ο αποτειχισμένος κληρικός Θεόδωρος Ζήσης - θα συμμετάσχει ως εισηγητής σε εκδήλωση - παρασυναγωγή των αποτειχισμένων. 
Ο εκτός της Εκκλησίας Θεόδωρος Ζήσης, σε βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube, ανακοίνωσε την διοργάνωση εκδηλώσεως στην Β. Ελλάδα εναντίον της "παναιρέσεως του Οικουμενισμού", και είπε πως μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο κληρικός της Μητροπόλεως Πειραιώς Άγγελος Αγγελακόπουλος, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα: "Η ψευδοσύνοδος της Κρήτης νομιμοποίησε τον Οικουμενισμό". 
Κατόπιν αυτού ο κληρικός του Πειραιά θέτει εαυτόν εκτός Εκκλησίας και πιστεύουμε ότι θα κινηθούν οι κανονικές διαδικασίες για την επίσημη καθαίρεσή του. 
Το ίδιο, όπως έχουμε ξαναγράψει, πρέπει να συμβεί και για τον κληρικό της Μητροπόλεως Πειραιώς Παύλο Δημητρακόπουλο, ο οποίος ως υπεύθυνος του Γραφείου επί των Αιρέσεων της Μητροπόλεως έχει ουσιαστικά συνταχθεί με τους αποτειχισμένους, με όσα γράφει και λέει. 
Π.Α.Α.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο εκ Πατρών αντι-οικουμενιστής δεν θα είναι εισηγητής;

ΔΙΟΓΕΝΗΣ __ΕΜ είπε...

Ε, τι να ευχηθούμε!!!
Με το καλό...και περαστικά του!!!

ΔΙΟΓΕΝΗΣ-Ε.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Παραμένει όμως εφημέριος στον Ι.Ν.Αγ.Παρασκευης Καλλιπόλεως Πειραιώς ,αντι να γίνει εσωκατάκοιλος του Μητροπολίτου του,στα κληρονομηθέντα μέγαρα της Πειραϊκής χερσονήσου.
Γ.Κ.

Related Posts with Thumbnails