Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ


Και όμως! 
Ο Γέροντας Παΐσιος τώρα και στα αραβικά! 
Οι φερόμενες ως "προφητείες" του Γέροντα Παΐσιου, που είναι - δυστυχώς - και η κύρια αιτία της δημοφιλίας του, έκαναν την εμφάνισή τους και αραβιστί σε Συριακή εφημερίδα, πριν λίγες μέρες. Το άρθρο της εφημερίδας alwatan περιλαμβάνει σύντομο βιογραφικό του Γέροντα και κάποιες από τις "προφητείες" του. Αυτές που έχουν "εκπληρωθεί" αλλά κυρίως αυτές που αφορούν στον συσχετισμό δυνάμεων μεταξύ κρατών (Ελλάδα, Τουρκία, Συρία, Ρωσία κ.α.), τους πιθανούς πολέμους που συνεπάγονται αλλαγές στο γεωπολιτικό χάρτη και άλλα παρόμοια στα οποία αρέσκονται τα ώτα των αφελών και ευπίστων, που δεν λείπουν φυσικά ούτε από τον αραβικό κόσμο. 
Το άρθρο δίνει έμφαση στην κατά Παΐσιο "εξαφάνιση της Τουρκίας από τον παγκόσμιο χάρτη"! Παρών, φυσικά, και ο Αρμαγεδδών, γιατί χωρίς αναφορά στον Αρμαγεδδόνα τι προφητεία θα ήταν αυτή! 
Πάντως αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει στα ελληνικά ιστολόγιο με τον τίτλο Προφητείες Πατρός Παϊσίου για τα εθνικά θέματα, δεν είναι παράδοξο αν ξεφυτρώσουν - ελπίζω όχι σαν μανιτάρια - ανάλογες διαδικτυακές σελίδες σε γειτονικές χώρες που έχουν και χριστιανούς για τα δικά τους εθνικά θέματα! Αφού όλη η γη μια γειτονιά. 
Π.Α.Α.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το 'χομε χαμένο. Ποιος να μας πάρει, λοιπόν, στα σοβαρά.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο λαός είναι δυστυχώς σε παράκρουση! Από τη μια η δεινή εκμετάλλευση του γέροντος Παισίου,από την άλλη αυτοί που χωρίς διάκριση και όρια σατιρίζουν, όπως αυτό που έγινε στα εξάρχεια με τη λιτανεία-παρωδία, είναι πραγματικά να βάλει ο Θεός το χέρι του!Η έλλειψη κρίσης και η κατάφορη σύγχυση που υπάρχει στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού κανείς δεν ξέρει που μπορεί να μας οδηγήσει!Και το χειρότερο είναι ότι δεν διαφαίνεται κάτι ελπιδοφόρο στον ορίζοντα! Τι άλλο να ευχηθεί κανείς λοιπόν; και μη χειρότερα!!!

Related Posts with Thumbnails