Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Σε ανάτυπο "Η θρησκευτική καταγωγή του Δημήτρη Μητρόπουλου"



Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την Έκδοση του Τιμητικού Τόμου "Φιόρα Τιμής για τον Μητροπολίτη Ζακύνθου Χρυσόστομο Β' Συνετό" - ο τόμος παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο σε πανηγυρική εκδήλωση στη Ζάκυνθο - είχε την εμπνευσμένη ιδέα των ανατύπων.
Συνήθεια παλαιά μεν, αλλά στις μέρες μας δεν είναι αυτονόητος.
Έτσι, οι 67 συγγραφείς των ισάριθμων άρθρων και μελετημάτων που περιλαμβάνονται στον τόμο, πήραν και ανάτυπα των εργασιών τους, ώστε να μπορούν ανετότερα να διαδώσουν την εργασία τους, μιας και ο τόμος αποτελείται από 1.040 σελίδες!
Το ημέτερο μελέτημα "Η θρησκευτική καταγωγή του Δημήτρη Μητρόπουλου" και αυτό σε ανάτυπο (σελίδες 15 - στον τόμο σ. 159 - 173).
Η Επιτροπή, υπό την προεδρία του ανύστακτου π. Παναγιώτη Καποδίστρια, του και ποιητού, φρόντισε πραγματικά άπαντα τα του τόμου ως την παραμικρή λεπτομέρεια.
Αξίζουν συγχαρητήρια και οφείλονται ευχαριστίες.

2 σχόλια:

P. Kapodistrias είπε...

Εύγε, παμφίλτατε! Η εργασία σου αποτελεί συμβολή στην έρευνα και στοιχειοθετεί την αρτίωση της φυσιογνωμίας του Μεγάλου Μουσουργού!

Σεμνυνόμαστε ότι περιελάβαμε το πόνημά σου στις επιστημονικές ανακοινώσεις του Τόμου!!!

Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Παναγιώτη. Αυτό το
Υοu might also like στο οποίο επανέρχεται συχνά πυκνά η ανάρτηση "ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ...ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ" δείχνει ότι "you like" "but" εμείς τι φταίμε;
Και μεις ερωτευτήκαμε αλλά δεν κάναμε κι έτσι...

Related Posts with Thumbnails