Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣΣήμερα Σάββατο 1 Ιουνίου 2019, στις 5.30 το απόγευμα, στο πλαίσιο του 4ο Bobos Arts Festival, του παιδικού πολιτιστικού φεστιβάλ της πόλης, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, η αγαπημένη τραγουδοποιός των παιδιών Τατιάνα Ζωγράφου, συνοδευόμενη από τη μουσική της παρέα και τριακονταμελή παιδική χορωδία, τραγουδά για έναν κόσμο που αλλάζει κι… αγκαλιάζει και κλείνει με τη συναυλία της το φεστιβάλ. 
O καλός ο λύκος με το κίτρινο Ντεσεβό, η Κιτρινοσκουφίτσα, ένας γάτος που χορεύει ταραντέλα και άλλα όμορφα και «περίεργα» μπλέκονται μαζί μ’ένα μουσικό παραμύθι που θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους και θα μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της φαντασίας. 
Μαζί της τραγουδούν ο Κώστας Ζαμπούνης, η Δάφνη Πανουργιά και η Νεφέλη Φασούλη. Συμμετέχει η παιδική χορωδία «Καλλιτεχνήματα». Φιλική συμμετοχή: Βίκυ Καρατζόγλου, Κώστας Θωμαΐδης, Άρτεμις Γκόνου. 
Στο παραμύθι «Ένας γάτος μια φορά» (σε κείμενο του Κώστας Μάγου και της Γεωργίας Γκανάτσιου), συμμετέχει η Α’ Δημοτικού του 64ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών.
Δείτε  στη συνέχεια το μικρό αφιέρωμα που έκανε στην συναυλία η εκπομπή της ΕΡΤ1 "Αλλη Διάσταση" (31-5-2019).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails