Κυριακή 17 Μαΐου 2009

ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ


Με αφορμή το ετήσιο προσκύνημα των Οφφικιάλων της Μ.τ.Χ.Ε. στην Πόλη, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Ελληνικού Προξενείου συναυλία βυζαντινής μουσικής του μεικτού χορού του Δημοτικού Ωδείου Πατρών. Περισσότερα για την συναυλία δείτε στο Φως Φαναρίου.

Ο ...δαιμόνιος φωτογραφικός φακός του Νίκου Μαγγίνα κατέγραψε την παρουσία στην εκδήλωση της φίλης του ιστολογίου Όλγας Νικολαΐδου, της οποίας οι γονείς είναι Ρωμιοί και η ίδια, αν και μένει στην Αθήνα, επισκέπτεται συχνά την Πόλη, την οποία θεωρεί πατρίδα της.

Στην φωτό με τον δραστήριο Διευθυντή του Ζωγραφείου Γιάννη Δεμιρτζόγλου, ο οποίος ήταν συμμαθητής με τον πατέρα της Όλγας Νικολαΐδου στο Ζωγράφειο.

Η φίλη Όλγα Νικολαΐδου, κατά τη δεξίωση που ακολούθησε μετά την εκδήλωση, συνομίλησε και με τον Πρόξενο Νίκο Σαπουντζή.

Εύχομαι η απόδραση της Όλγας στην Πόλη αυτό το Σαββατοκύριακο να ήταν μια ανάσα, απ' αυτές που μόνο η Άνασσα Πόλη χορηγεί πλουσιοπαρόχως στους εραστές της.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα. Κάποτε είχα διαφωνίσει με την κ. Όλγα. Τώρα, που τη βλέπω
στη φωτογραφία είναι νοστιμότατη και συμπαθέστατη. Έχω μια απορία ΠΩΣ από τέτοια μορφή είχαν εκπεμ- φθεί εκείνα τα αιχμηρότατα σχόλια!
Ρε μήπως έκαναν λάθος οι αρχαίοι μας πρόγονοι με εκείνο το "Οία η
μορφή τοιάδε και η ψυχή";;! Το έχω
παρατηρήσει και σε κάποιον παλιό
μαθητή μου με αγγελική μορφή, αλλά
βρώμικη και αιμοβόρικη ψυχή!! Εκτός και πάμε σε κάθε κανόνα ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις!!
Υ.Γ. Μή δημοσιεύσιμο-απλή έκφραση
ΑΠΟΡΙΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

κ Ανδριοπουλε διαρκως "δειχνετε" την ΕΜΠΑΘΕΙΑ που εχετε σε ορισμένους! Με χαρα βλέπω να κανετε αναφορα στην παρουσια του βυζαντινου συνολου του Δημοτικου Ωδειου στη Πολη. Την Διακαινησιμη εβδομαδα στη Πολη ηταν και ο Βυαντινος χορος της Πολυφωνικης. Για την συγκεκριμενη εκδηλωση ΚΑΜΙΑ δικη σας αναφορα! Και αντε τα εχετε με τον Κοττορο. Μηπως εχετε κατι και με τη χορωδια της Ναυπακτου που ηταν μαζι;;; ΕΜΠΑΘΗ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Eγώ φίλε συνανώνυμε 17/5 8:57

Δεν ξέρω τι έχει ο Ανδριόπουλος με τον Κόττορο, εσύ όμως εδώ δείχνεις εμπάθεια. Γιατί στο Φως Φαναρίου έχει βάλει ο Ανδριόπουλος την Πολυφωνική στο Φανάρι.
Δες προσεκτικά

Όλγα Νικολαϊδου είπε...

Μαγγίνα φυγείν εστί αδύνατο...

Ανώνυμος είπε...

Σφάλλετε αγαπητοί περί τα Κοττορικά! Ο Ανδριόπουλος τα έχει μεν με τον Κοττορο, αλλά τα έχει και με τον Ψάχο του Δημοτικού Ωδείου! Άρα είναι άκυροι οι συλλογισμοί...
(Και με ποιον δεν τα 'χει αυτό το παιδί!)

Related Posts with Thumbnails