Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

ΣΤΟ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ


Δείτε στο Φως Φαναρίου, αγαπητοί συνοδίτες, τις δύο πρόσφατες αναρτήσεις μας - ανταποκρίσεις του φίλου δημοσιογράφου Νίκου Μαγγίνα από την Κωνσταντινούπολη.
Τί είπε ο Πατριάρχης χθες στον Άγιο Γεώργιο Πύλης Αδριανουπόλεως για τις "κατειλημμένες" κοινότητες των Ρωμιών της Πόλης.
Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τους μαθητές στην ετήσια μεταπάσχαλια εκδρομή μαζί τους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τί γίνεται στο Φανάρι,αλλά ο εν Ελλάδι (Ελλαδιτσίται κατά Ρωμανίδη, ελλαδέξ κατά Γιανναρά), ο εκκλησιαστικός επαρχιωτισμός , τα φοβικά σύνδρομα έναντι των αλλοδόξων και αλλοθρήσκων καλά κρατούν.
Θλίβομαι για την κατάντια του π. Γ.Μεταλληνού, ο οποίος αλλα μας δίδαξε.Όλοι αυτοί χρειάζονται ψυχίατρο όχι θρησκευτικά αδιάφορο, αλλά μαχητικά άθεο.Αναφέρομαι στο δαιμονικής εμπνεύσεως και επάρσεως κείμενο ομολογίας της ορθοδόξου πίστεως που απέστειλαν οι αυτόκλητοι σωτήρες της Ορθοδοξίας εγκαλώντας τους εν Ελλάδι ιεράρχες να υπογράψουν ομολογία πίστεως, ως υποτελείς ψυχή τε και σώματι, στους ορθοδοξο-αμύντορες του ελλαδιστάν.

Ανώνυμος είπε...

Προς τιμήν του πάντως, ο Μεταλληνός, στη Διακίδειο προσφάτως, μνημόνευσε τους λόγους του Μακρυγιάννη σχετικά με την κατάντια του κράτους αυτού ήδη από το 184...νομίζω 8 ή 9! Σκληροί λόγοι αλλά, φεύ, αληθείς!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυριολεκτικά ανοησίες. Καλά, πως περιμένουν τώρα οι δικοί μας δικαίωση από τη στιγμή που οι ίδιοι καταπατούν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» των δικών τους ανθρώπων; Συγνώμη αλλά καλά μας κάνουν οι Τούρκοι. Αντί να ταπεινωνόμαστε στο πνεύμα, καβαλάμε το καλάμι και δεν περιμένουμε δικαίωση από το Θεό. Ωραίο παράδειγμα τι να πω... τουλάχιστον οι μουσουλμάνοι προσεύχονται «συνέχεια». Να. Μετά λέμε να γίνουν Χριστιανοί οι Τούρκοι, φευ, για να ζουν και αυτοί μέσα στην κακομοιριά μας: Mε το δίκιο τους λοιπόν οι Τούρκοι. Έτσι κι αλλιώς τι σημασία δίνει το Οικουμενικό Πατριαρχείο στα παιδία της... τίποτα. Μάχαιρα έδωσες μάχαιρα θα λάβεις. Αυτό είναι όλο.

Ανώνυμος είπε...

ε αμα το ειπε ο πατριαρχης ειναι σοφόν!!! το θρόνο του θέλει να διατηρήσει ο άνθρωπος παιδιά!!!!.....

Related Posts with Thumbnails