Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΟΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ENCARDIA


Χθες βράδυ στον Διόνυσο Αττικής, όπου πραγματοποιήθηκε το Γ΄ Συμπόσιο Αμπέλου και Οίνου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Διονύσια 2013
Με στόχο την ανάδειξη της αμπελο-οινικής μας κληρονομιάς, ανοίγεται ένας δίαυλος επικοινωνίας με τις ιστορικές αμπελο-οινικές ζώνες της Κάτω Ιταλίας, γι' αυτό και στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που έλαβε χώρα στην θαυμάσια τοποθεσία του Παλαιού Σταθμού Τρένου, συμμετείχαν και οι αγαπημένοι encardia, με μουσικές της Κ. Ιταλίας. 
Ο κόσμος που συνέρρευσε πολύς! Η ατμόσφαιρα γιορταστική και οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να έχει η όλη εκδήλωση μια πληρότητα. Πρωταγωνιστής της βραδιάς ο γνωστός οινολόγος - γευσιγνώστης Δημήτρης Χατζηνικολάου. Βίντεο και τραγούδια με θέμα το κρασί, το συγκρότημα «Οίνος και Πνεύμα» έπαιξε επί σκηνής δημοφιλή ελληνικά τραγούδια για τον οίνο, και οι encardia ενθουσίασαν τον κόσμο με το κέφι τους - παρά το γεγονός ότι δεν ήσαν σε πλήρη σύνθεση - προ(σ)καλώντας για μια εύθυμη ταραντέλα. 
Οι τοπικοί οινοπαραγωγοί ήταν παρόντες με τα κρασιά τους και ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετές διαφορετικές γεύσεις. Και του χρόνου!

Επί τόπου πάτημα σταφυλιών από παιδιά της περιοχής
Στον χώρο και οι δημιουργικές εκδόσεις εν πλω με cd των encardia και άλλο σχετικό υλικό

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμπαθείς οι En cardia, και με φρέσκο ήχο, όταν πρωτοξεκίνησαν.
Τώρα, μετά απο μερικά χρόνια, και μερικά CD, έχουν κρούσει την θύρα της τυποποίησης.

Related Posts with Thumbnails