Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΓΩ Ο ...ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!


Φίλος της Ιδιωτικής Οδού μου απέστειλε ένα σχόλιο σε "αντι-ανδριοπουλικό" ιστολόγιο που με αφορά και επειδή γέλασα με την καρδιά μου είπα να σας καταστήσω κοινωνούς, αγαπητοί συνοδίτες. Γράφει, λοιπόν, ο ανώνυμος ΜάρκοΤ: 
Μάρκο Τ 5 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:39 π.μ. 
Αν θέλετε να καταλάβετε πόσο γελοίος είναι ο Οικουμενισμός, αρκεί να δείτε από κοντά τον πατρινό "μουσικολογιώτατο". Ψέλνει και σε "καλές" κηδείες στο Α΄Νεκροταφείο, εκεί τον πέτυχα. Εντελώς φαιδρό πρόσωπο, αυτό που λένε ψωνάρα. Η σκληρή μοίρα το έφερε να γεννηθεί στην Πάτρα, ενώ αυτός είναι στην ψυχοσύνθεση...Κολωνακιώτης, κάτι σαν Ζαμπούνης της Εκκλησίας.Είμαι σίγουρος ότι έχει ένα μεγάλο κενό στη ζωή του ο "μουσικολογιώτατος"... 
Αποδέχομαι όλα όσα μου καταμαρτυρεί ο συμπαθής ΜάρκοΤ, εκτός από το ότι ψάλλω σε "καλές" κηδείες στο Α' Νεκροταφείο. Δεν ισχύει το τοιούτον διότι έχω πολλές υποχρεώσεις στο Κολωνάκι και δεν προλαβαίνω. Προφανώς, ως θαυμαστής μου που είναι, με εντόπισε σε κάποια κηδεία στο Α' Νεκροταφείο φιλικού μου προσώπου, και νόμισε ότι ψάλλω στις "καλές" κηδείες εργολαβικά. Φαντασιώσεις είναι αυτές... 
Ευχαριστώ θερμά τον ΜάρκοΤ για τις φιλοφρονήσεις και τον καλώ για καπουτσίνο στην έδρα μου, στο da capo.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχααχχα, απλά δεν υπάρχει ο Μάρκος..

Ανώνυμος είπε...

Οταν δεν κάνουμε Αυτοκριτική, μας κάνουν οι άλλοι Κριτική.
Ετσι είναι αυτά τα πράγματα, και να μην μας κακοφαίνεται !

noname είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

LOL!!!!
Είσαι άπαικτος!!!!

π.Ν.Σ.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ(Ε.Μ.) είπε...

''...Άιντε και καλή μας διασκέδαση!''

Παιδιά,εσείς δεν ξέρω τι κάνετε,εγώ,πάντως, το διασκεδάζω αφάνταστα!Να μην τους περιφρονούμε κιόλας τους ανθρώπους,γιατί μάς προσφέρουν πλούσια διασκέδαση τις δύσκολες ώρες που περνάμε!

Προσφάτως,μάλιστα,ένας από τους κωμικο-τραγικούς αυτούς σχολιαστές με χαρακτήρισε και ''διαστροφέα της αλήθειας'',γιατί τόλμησα να γράψω ένα σχολιάκι για τον Καζαντζάκη!

Τότε κι εγώ παράτησα στα γρήγορα την οθόνη του υπολογιστή με το πειρασμικό πληκτρολόγιο και σέρνοντας βαριά τα βήματα,έφτασα στο φτωχικό μου και υγρό μπάνιο ανήσυχος,κοιτώντας το είδωλό μου στον καθρέφτη,ενώ κάθε τόσο αναρωτιόμουν πόσο στ΄αλήθεια έχω αλλάξει,από τότε που έγινα ένας δόλιος υπηρέτης της ''διαστροφής''!

Κάποια στιγμή,όμως,παίρνω την ηρωϊκή απόφαση και λέω:δεν μπορεί,Διογένη, πρέπει ν' αλλάξεις,γιατί αυτός ο δρόμος θα σε οδηγήσει στην απώλεια και στην καταστροφή!
Από τότε ακολουθώ καθημερινά ένα συγκεκριμένο Υπερορθόδοξο πνευματικό πρόγραμμα κι έχω βρει πραγματικά την υγειά μου!Αυτό για να σάς ενημερώσω περιλαμβάνει ομιλίες από γνωστούς καιεπώνυμους θεολόγους -ξέρετε εσείς ποιοι είναι αυτοί,να μην αναφέρουμε ονόματα(!) - επισκέψεις σε γνωστές επώνυμες ιστοσελίδες(!) -και πάλι καταλαβαίνετε τι λέω- και πολλά άλλα πνευματικά γιατροσόφια,αντίδοτο στο ισχυρό δηλητήριο της διαστροφής,που μ' έχει διαποτίσει εδώ και πολύ καιρό!

Πάντως,νάναι καλά τα παιδιά(?!)για το άφθονο γέλιο που μάς προσφέρουν!
Να είναι πάντοτε καλά,γιατί δίχως την ψυχαγωγική τους συνδρομή θα μάς είχε κατακυριεύσει η κατάθλιψη!

Διογένης{Ε.Μ.}







Ανώνυμος είπε...

Ὅταν ἤμουν μικρός, ἡ γιγαγία μου μοῦ 'χε πεῖ μιά κουβέντα: ὅποιος δέν ἔχει ζωή, παιδάκι μου, ἀσχολεῖται μέ τίς ζωές τῶν ἄλλων.
Ὁ "Μάρκος" ἄς ψάξει στίς ζωές τῶν ἄλλων νά βρεῖ γεγονότα, πού κι ὁ ἴδιος θά 'θελε ἴσως νά ζήσει, ἀλλά δέν μπορεῖ.
"Γερό στομάχι" νά 'χεις, Παναγιώτη καί γιά τόν καφέ στό DaCapo καί κυρίως γιά τή μαυρίλα πού οἱ ψυχές κάποιων βγάζουν...
Ὑγίαινε!

Ανώνυμος είπε...

8-57
Αυτά τα σχόλια σε έχουν καταστρέψει, Παναγιώτη.
Γιατί, αν είχες 2 - 3 ανθρώπους να σου πούνε την αλήθεια, θα ήσουν πολύ καλύτερος, και κυρίως πολυ ωφελημένος ψυχικά.
Αλλά δυστυχώς περιβάλλεσαι από όλους αυτούς τους κόλακες, που σε ζημιώνουν ψυχικά, όσο κι αν τα λόγια τους ηχούν ευχάριστα στ' αυτιά σου.

Related Posts with Thumbnails