Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΕΝΟΡΟ ΝΙΚΟ ΣΠΑΝΟ



Ο γνωστός και ταλαντούχος κόντρα τενόρος Νίκος Σπανός με τον Νίκο Ζαφρανά στο πιάνο θα δώσουν ρεσιτάλ μεθαύριο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Κηφισιάς (οδός Διονύσου & Μυρσίνης 2). Θα συμμετέχει και ο Γιάννης Νέστορας στο φλάουτο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα του ιταλικού μπαρόκ και μπελκάντο ρεπερτορίου, γαλλικές μελωδίες του 19ου και 20ου αιώνα αλλά και σύγχρονα έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών.

'Ετσι, όσοι ...πιστοί της μουσικής προσέλθουν θα έχουν την σπάνια ευκαιρία να ακούσουν άριες των G. Caccini, Fr. Cavalli. A. Vivaldi, N. Porpora, G. F. Handel, αλλά και V. Bellini, W.A. Mozart, Ch. Gounod, G. Faure, Cl. Debussy, των συνθετών του 20ού αιώνα Reynaldo Hahn και Ramiro Real κι ακόμη το έργο του γνωστού έλληνα συνθέτη Φίλιππου Τσαλαχούρη Exnerlieder op.68, 2008 σε ποίηση R. Exner.

H πολιτιστική εκδήλωση οργανώνεται από το “Σύλλογο για τα δικαιώματα των πεζών Κηφισιάς” προς ευαισθητοποίηση των πολιτών για μια ζωή πιο βιώσιμη στην πόλη και γεμάτη αισιοδοξία.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Είναι χρήσιμο, για όποιον ενδιαφέρεται, να επισκεφθεί την πολύ επιμελημένη και ενημερωμένη προσωπική ιστοσελίδα του Νίκου Σπανού εδώ.

Επίσης στο κανάλι του χρήστη plavos στο youtube, ακούστε πολλά θαυμάσια έργα για κόντρα τενόρο, από τον Άρη Χριστοφέλλη και τον Νίκο Σπανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails