Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ


Εξακολουθεί να με εκπλήσσει ο αλέξης λ. από τα Ιωάννινα, δημοσιογράφος κατά πως φαίνεται, ο οποίος δημοσιεύει στο ιστολόγιό του http://apoxroseis.blogspot.com/2008/04/blog-post_15.html το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης Το Τετράδιο του Πατριάρχη που θα παρουσιάσουμε μεθαύριο στα Γιάννενα.
Η απάντησή του στις ευχαριστίες μου για την πρώτη του αναφορά στο θέμα είναι για μένα συγκινητική:

Ευχαριστίες θερμές...
Έδωσα χώρο στην παρουσίαση της εκδήλωσης, όχι μόνο χάρη στο όντως "πρωτότυπον του πράγματος"... Λίγες μέρες πριν, είχα δει στο τυπογραφείο τυπωμένο το πρόγραμμα και είχα μια πρώτη αίσθηση και μια πρώτη απορία... Έψαξα στο ίντερνετ για να βρω κάτι σχετικό, προκειμένου να το δημοσιεύσω σε μια τοπική εφημερίδα, με την οποία συνεργάζομαι. Αφενός, αυτό... Αφετέρου, ο θαυμασμός μου και η εκτίμησή μου στο πρόσωπο του Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Στο Λόγο του και στις σιωπή του... "Ο Θεός να του δίνει δύναμη και φως", για να θυμηθώ και το στίχο του Σαββόπουλου...

Αλ.

Σ' ευχαριστώ εκ νέου αλέξη λ. και ελπίζω να σε συναντήσω στα Γιάννενα.

Ευχαριστώ επίσης και τον υπεύθυνο του Ηλεκτρονικού Πολιτιστικού Περιοδικού, με έδρα τη Βέροια, ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ http://www.provoleas.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 διότι πάντοτε καλύπτει δημοσιογραφικά τις εκδηλώσεις μου. Και δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον άνθρωπο. Μια στοιχειώδης ηλεκτρονική επικοινωνία μόνο.


- Στη συναυλία στα Γιάννενα θα παρουσιάσουμε και την Κασσιανή του μεγάλου Δημήτρη Μητρόπουλου σε ποίηση Κωστή Παλαμά (απόδοση του τροπαρίου). Ένα ποίημα που ανθολογεί ο Πατριάρχης στο σχολικό του τετράδιο. Γι' αυτό και δημοσιεύω εδώ τις πρώτες νότες της παρτιτούρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KALH SAS EPITYXIA!

Related Posts with Thumbnails