Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Η ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΔΙΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ LIFO


Επίσκοπος λέει ότι η Θεία Κοινωνία που έστειλε για ανάλυση έδειξε αίμα άνδρα 33 ετών…

Θα πρέπει ο εν λόγω επίσκοπος να ανακαλέσει πάραυτα το «ευσεβές» ψεύδος που διαδίδει


Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί αυτές τις μέρες το παρακάτω:
«Εχτές στο κανάλι “Λύχνος”, ο π. Χρύσανθος είπε το εξής περιστατικό: Πήγε ένας Ιερέας να Κοινωνήσει κάποιους ασθενείς, στο Λοιμωδών.. Ζήτησε ένας γιατρός να κοινωνήσει κι αυτός.. από περιέργεια; ..από απιστία;.. Ο παππούλης τον μετέλαβε. Αυτός δεν κατάπιε την Θ. Κοινωνία, την κρατούσε στο στόμα του.. Αμέσως την πήγε στο εργαστήριο για ανάλυση.. Τα αποτελέσματα έδειξαν: Αίμα από άνδρα, ετών τριαντατριών.. Ο γιατρός έβγαλε την Ιατρική του μπλούζα, κατέθεσε την Άδειά του. Σήμερα είναι μοναχός στο Άγιο Όρος.»
Προφανώς ο «π. Χρύσανθος» είναι ο επίσκοπος Κερνίτσης Χρύσανθος, βοηθός του μητροπολίτου Πατρών Χρυσοστόμου, ο οποίος είναι υπεύθυνος του Τηλεοπτικού Σταθμού της Μητροπόλεως Πατρών “Λύχνος”.
Θα πρέπει ο εν λόγω επίσκοπος να ανακαλέσει πάραυτα το «ευσεβές» ψεύδος που διαδίδει για να …αποδείξει τάχα ότι η Θεία Κοινωνία είναι σώμα και αίμα Χριστού! Και σκέφτηκε να την …στείλει για ανάλυση σε εργαστήριο! Αν είναι δυνατόν! Πρόκειται για διασυρμό του μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας!
Θα πρέπει ο επίσκοπος Χρύσανθος και ο προϊστάμενός του, Πατρών Χρυσόστομος, να πάρουν πίσω αμέσως την απαράδεκτη και βλάσφημη αυτή «ιστορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails