Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ...ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!


Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου 
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί αυτές τις μέρες το παρακάτω: 
«Εχτές στο κανάλι "Λύχνος", ο π. Χρύσανθος είπε το εξής περιστατικό: Πήγε ένας Ιερέας να Κοινωνήσει κάποιους ασθενείς, στο Λοιμωδών.. Ζήτησε ένας γιατρός να κοινωνήσει κι αυτός.. από περιέργεια; ..από απιστία;.. Ο παππούλης τον μετέλαβε. Αυτός δεν κατάπιε την Θ. Κοινωνία, την κρατούσε στο στόμα του.. Αμέσως την πήγε στο εργαστήριο για ανάλυση.. Τα αποτελέσματα έδειξαν: Αίμα από άνδρα, ετών τριαντατριών.. Ο γιατρός έβγαλε την Ιατρική του μπλούζα, κατέθεσε την Άδειά του. Σήμερα είναι μοναχός στο Άγιο Όρος.» 
Προφανώς ο «π. Χρύσανθος» είναι ο επίσκοπος Κερνίτσης Χρύσανθος, βοηθός του μητροπολίτου Πατρών Χρυσοστόμου, ο οποίος είναι υπεύθυνος του Τηλεοπτικού Σταθμού της Μητροπόλεως Πατρών "Λύχνος". 
Θα πρέπει ο εν λόγω επίσκοπος να ανακαλέσει πάραυτα το «ευσεβές» ψεύδος που διαδίδει για να …αποδείξει τάχα ότι η Θεία Κοινωνία είναι σώμα και αίμα Χριστού! Και σκέφτηκε να την …στείλει για ανάλυση σε εργαστήριο! Αν είναι δυνατόν! Πρόκειται για διασυρμό του μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας! 
Θα πρέπει ο επίσκοπος Χρύσανθος και ο προϊστάμενός του, Πατρών Χρυσόστομος, να πάρουν πίσω αμέσως την απαράδεκτη και βλάσφημη αυτή «ιστορία».


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Και έτσι επιβεβαιωθηκαμε ότι κοινωνούμε Σώμα και Αίμα Χριστού και επιστημονικώς!!! Οι πιστοί κοινωνούμε το Αναστημένο Σώμα του Χριστού λέει ο όσιος Θεοφύλακτος. Το Αναστημένο Σώμα του Χριστού μπαίνει στο επιστημονικο εργαστήρι;

Related Posts with Thumbnails