Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΖΙΑΣ "ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΥΠΟ ΣΚΙΑΝ..."


Παρουσιάζεται αύριο, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στις 8μ.μ., στο μπάρ Bocas (οδός Ρήγα Φεραίου 39) στην Πάτρα, η νέα ποιητική συλλογή του Γιώργου Κοζία, με τίτλο "Πολεμώντας υπό Σκιάν…".
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Διονύσης Καρατζάς, ποιητής, Νικολέτα Κατσιδήμα - Λάγιου, φιλόλογος - ποιήτρια, ενώ ποιήματα θα απαγγείλει ο Περικλής Βασιλόπουλος, σκηνοθέτης - ηθοποιός. Την εκδήλωση διοργανώνει το βιβλιοπωλείο Το Δόντι.
Η νέα ποιητική συλλογή του Πατρινού Γιώργου Κοζία, με τίτλο «Πολεμώντας υπό Σκιάν…» και υπότιτλο «Ελεγεία και Σάτιρες», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Περισπωμένη». Πρόκειται για την έκτη ποιητική συλλογή του Γ. Κοζία, που συγκροτείται από σαράντα εννιά ποιήματα, σε 72 σελίδες.


Στο βίντεο που ακολουθεί ο ποιητής Γιώργος Κοζίας, διαβάζει ποιήματά του από την ποιητική συλλογή του με τίτλο "Πολεμώντας υπό Σκιάν…". 
Ο Γιώργος Κοζίας διάβασε τα συγκεκριμένα ποιήματα στις 26 Νοεμβρίου 2016, στην πρώτη εκδήλωση του κύκλου "Πατρινοί συνθέτες - Πατρινοί Ποιητές", που διοργάνωσε το Καλλιτεχνικό Σύνολο "Πολύτροπον" (υπεύθυνος: Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος), στο AN ART στην Αθήνα. Ήταν μία "προδημοσίευση", αφού η ποιητική συλλογή "Πολεμώντας υπό Σκιάν…" κυκλοφόρησε μέσα στο 2017.
Ο Γιώργος Κοζίας διάβασε τα ποιήματα: 
Ηρωϊκά και πένθιμα κατακορύφως
Χειρ Κάλβου εποίη
Γυμνοπαιδιά 2000 μ.Χ.
Ελεύθερος πολιορκημένος κόσμος
Τοπίο με λάμψη και δέος



Δείτε όλες τις αναρτήσεις της Ιδιωτικής Οδού για τον ποιητή Γιώργο Κοζία εδώ.

1 σχόλιο:

Διογένης -ε.μ. είπε...

Αξιόλογη ποίηση!

Διογένης -Ε.Μ.

Related Posts with Thumbnails