Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ» ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ήταν μια βραδιά από αυτές που συνήθως λέμε, «δεν θα την ξεχάσω ποτέ!».
Στο πανέμορφο νεοκλασικό κόσμημα της πόλης του Πειραιά, στη Δημοτική Πινακοθήκη, στο Παλιό Ταχυδρομείο, όλα ταίριαξαν αρμονικά στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχάλη Λεβέντη «ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ» των εκδόσεων «Αρχονταρίκι», χθες Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016. 
Σκέψεις με νόημα, αναλύσεις βαθυστόχαστες, μελωδίες από το πιάνο, γλυκές φωνές, όλα αυτά μαζί σε μια βραδιά που θύμιζε γαλήνη, σοφία και αρχοντιά. Πραγματικά, μόνο ένας τέτοιος χώρος θα μπορούσε να φιλοξενήσει μηνύματα που εκπορεύονταν από τις σελίδες του Μιχάλη Λεβέντη! 
Για το βιβλίο μίλησαν ο Ηλίας Λιαμής, Δρ Θεολογίας, Καθηγητής Μουσικής και ο Δημήτρης Μπαλτάς, Δρ Φιλοσοφίας, Συγγραφέας. Αποσπάσματα από το βιβλίο ζωντάνεψε η Αγγελική Λεβέντη και μελοποιημένα ποιήματα του συγγραφέα απέδωσε στο πιάνο ο Γιώργος Στεφανάκης, ενώ τραγούδησαν η Ειρήνη και η Κατερίνα Βερύκιου. 
Στο χαιρετισμό του ο Μιχάλης Λεβέντης, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στην έκδοση του βιβλίου, με πρώτη τη συγγραφέα Μάρω Βαμβουνάκη, η οποία και προλόγισε το βιβλίο. 
Την εξαιρετική από κάθε άποψη εκδήλωση συντόνισε ο υπεύθυνος των εκδόσεων «Αρχονταρίκι» Νίκος Δ. Σαμπαζιώτης.


Δείτε την παρουσίαση του βιβλίου εδώ στην Ιδιωτική Οδό, από τον Δημήτρη Β. Μπαλτά.
- ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails