Σάββατο 12 Απριλίου 2014

"ΥΜΝΟΣ ΑΠΑΣ ΗΤΤΑΤΑΙ" ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

φωτογραφίες: Σπύρος Χαμπίπης

Χθες βράδυ στην μεγάλη αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, με το αίθριο και τους πολυελέου, τραγουδήσαμε τα τραγούδια του Θεού εν επιγνώσει ότι μπροστά στο Πάθος "Ύμνος άπας ηττάται". 
Η ποιήτρια Ιουλίτα Ηλιοπούλου που είχε και την ιδέα και την επιμέλεια της εκδήλωσης, απήγγειλε μεγαλοβδομαδιάτικους ύμνους, διαλεγομένη με άσματα που έψαλε ο Παναγιώτης Ανδριόπουλος και σουίτες για σόλο τσέλο του Γ.Σ. Μπαχ που απέδωσε μουσικότατα η Fabiola Ojeda. 
Ήταν για όλους μας, ερμηνευτές και κοινό, μια συγκινητική βραδιά.
Το πλήρες πρόγραμμα δείτε εδώ.  
Η διοργάνωση ήταν της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη και η είσοδος ελεύθερη για το κοινό.  
Στην εκδήλωση προσήλθε πολύς κόσμος. Μεταξύ άλλων παρέστησαν: Ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής Πειραιά Αναστάσιος Νεράντζης, ο συνθέτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Γιώργος Κουρουπός, η συγγραφέας Αθηνά Κακούρη, ο διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Βασίλειος Χριστοδούλου, ο ηθοποιός Μανώλης Δεστούνης ο οποίος είναι διευθυντής στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Πειραϊκού Συνδέσμου κ.α.



1 σχόλιο:

Διογένης __Ε.Μ. είπε...

θερμά συγχαρητήρια για τη μουσική εκδήλωση!

Καλλιτεχνική παρέμβαση υψηλών αισθητικών προδιαγραφών!!!

Πάντοτε δυναμικά!

ΔΙΟΓΕΝΗΣ_Ε.Μ.

Related Posts with Thumbnails