Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ "ΤΡΙΑΝΟΝ": ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


Από τις 26 Μαρτίου πραγματοποιείται στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ, ένα τιμητικό αφιέρωμα στον ιδιοκτήτη του Λεωνίδα Παπαγεωργίου, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, πριν από ένα χρόνο. 
Σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, στις 8 το βράδυ: 
Θυμόμαστε τον Λεωνίδα «Μουσικές Τρίτες στο ΤΡΙΑΝΟΝ». 
Άνθρωποι της μουσικής που συνεργάστηκαν με τον Λεωνίδα Παπαγεωργίου για την υλοποίηση, επί μια σχεδόν δεκαετία, του προγράμματος «Μουσικές Τρίτες στο ΤΡΙΑΝΟΝ» - που συνδιοργάνωναν η Ορχήστρα των Χρωμάτων και το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου – οργανώνουν μια βραδιά μνήμης και αναμνήσεων, ακριβώς στη συμπλήρωση ενός χρόνου απουσίας του Λεωνίδα, που υπήρξε σπουδαίος συνεργάτης και ευγενικός οικοδεσπότης. Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, η οποία σχεδιάστηκε με την πρωτοβουλία και τη συμμετοχή καλλιτεχνών που συμμετείχαν στις «Μουσικές Τρίτες στο Τριανόν».
Στην πραγματοποίησή της θα συμβάλλουν οι (με αλφαβητική σειρά): Ντιάνα Βρανούση, Σαβίνα Γιαννάτου, Βιβή Γκέκα, Χρήστος Ζερμπίνος, Ιουλίτα Ηλιοπούλου Ειρήνη Καράγιαννη, Γιώργος Κουρουπός, Μίλτος Λογιάδης, Γιώργος Β. Μονεμβασίτης Ντόρα Μπακοπούλου, Δάφνη Πανουργιά.
Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας Αμέρικα, Αμέρικα (AMERICA, AMERICA) σκηνοθεσία Elia Kazan και μουσική Μάνου Χατζιδάκι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails