Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΝΑΝΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΟ" ΜΕ ΑΓΩΓΗ


Οπαδοί του κληρικού Ανδρέα Κονάνου ενοχλήθηκαν από την ανάρτησή μας ΤΟ "ΕΙΔΩΛΟ ΚΟΝΑΝΟΣ" ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ... και με απειλητικά σχόλια που έστειλαν στην Ιδιωτική Οδό κάνουν λόγο για δίκες και αγωγές εναντίον μας. 
Παραθέτω ακριβώς τα σχόλια αυτά που φέρουν την ...υπογραφή Your conscience, δηλαδή ανωνύμου/ων οπαδών, με τους οποίους έχουμε πολλά να πούμε...
Το πανηγύρι άρχισε!
Ο/Η Your conscience είπε... 
Θα συνιστούσα σε όσους αδελφούς γράφουν δυσφημιστικά για τον Π. Ανδρέα σχόλια υπο την υποτιθέμενη προστασία τής ανωνυμίας να πάρουν δικηγόρο γιατί τα άκρως ψεύδη και δυσφημιστικά τους σχόλια, παρότι δεν αγγίζουν τον ίδιο είναι δύσκολο να αγνοηθούν από τους νομικούς που αγαπούν την Εκκλησία. Οι IP διευθύνσεις σας έχουν καταχωρηθεί και θα κληθείτε να απαντήσετε στη δικαιοσύνη για όσα γράψατε. Εύχομαι να έχετε το ίδιο θάρρος και στο δικαστήριο. 
Ο/Η Your conscience είπε... 
Κάντε λίγη υπομονή εσείς που αγαπάτε τόσο την Εκκλησία που επιχειρείτε να διαβαλετε τον Ιερέα τού Ύψιστου υπογράφοντας ως ιδιώτης και θα δοκιμάσουμε τις δικές μου νομικές γνώσεις καθώς και τις αντοχές τής δικής σας τσέπης. Δε χρειάζεται πάντως να υπογράφετε: οι συκοφάντες από την Πάτρα και από τη δική σας IP θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει. Θεματοφύλακες τής Διαβολής, δαίμονες του πληκτρολογίου, ερασιτέχνες τής νομικής! Για περάστε... 
Ο/Η Your conscience είπε... 
Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε. Υποθέτω πως γνωρίζετε πολύ καλά τι κάνετε, άλλωστε από το λογαριασμό αυτόν έχετε κάνει και άλλα ανάλογα σχόλια. Εφόσον επιθυμείτε να μείνετε στη στάση σας αυτή, δε χρειάζονται απειλές ούτε ειρωνείες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να τεκμηριώσετε τις κατηγορίες σας εξωδίκως πρώτα και ενώπιον δικαστηρίου ταυτόχρονα. Καλή τύχη και καλό ταξίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails