Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Η Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ...


Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω σχόλιο: 
Κύριε Ανδριόπουλε, 
γνωρίζουμε την κριτική που έχετε ασκήσει στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και δεν την συμμεριζόμαστε. Σήμερα πάλι ο Σεβασμιώτατος εύφρανε τον πιστό λαό με την καταγγελία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, που προβάλλει και φέτος βλάσφημες σειρές την Μ. Εβδομάδα. 
Περιμένουμε όμως από τον αγωνιστή ιεράρχη και την καταγγελία του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, ο οποίος μέσα στην Μεγ. Εβδομάδα και μάλιστα για όλη τη διάρκειά της και ώρα 20.00 καθημερινά (δηλ. ώρα που η θεαματικότητα είναι αρκετά υψηλή και βλέπουν και παιδιά φυσικά...) προβάλλει σήριαλ όπου υβρίζουν τέτοιες μέρες την Παναγία μας με ξεδιάντροπο τρόπο! Δείτε σκηνές και θα καταλάβετε.... Καλέστε, ενημερώστε, προωθείστε και καταγγείλετε στο κανάλι ώστε να σταματήσει ΑΜΕΣΑ η προβολή αυτής της απαράδεκτης σειράς! 
Περιμένουμε με αγωνία τον Μητροπολίτη Πειραιώς να διαμαρτυρηθεί και γι' αυτήν την αναισχυντία.
Απάντηση Ιδιωτικής Οδού
Την Μ. Εβδομάδα συμμετέχουμε στις Ακολουθίες της Εκκλησίας και δεν προλαβαίνουμε να ανοίξουμε καν τηλεόραση. Εσείς ή ο Σεβ. Πειραιώς που προλαβαίνετε, μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες καταγγελίες όπου δει. 
Επίσης, μεγαλοβδομαδιάτικα δεν ασχολούμαστε ούτε με τον κ. Ν. Δήμου, αλλά δεν ευχόμαστε "να σαπίσει η γλώσσα του", όπως ...αγαπητικώς θέλει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ούτε θέλουμε να τον "κατασπαράξουμε" όταν ακούμε τον Κύριο να λέει το "Άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι...".
Καλή Ανάσταση!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμιώτατε, γράφετε ότι είναι εν γνώση του ιδιοκτήτη του Σκάι Αλαφούζου η ασχήμια του σταθμού. Δεν είναι και εν γνωση του προστατευομένου σας κ. Κοντομηνά του ALPHA το βλάσφημο σήριαλ για την Παναγία μας; Μας πικραίνετε Σεβασμιώτατε.

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται ότι η προτίμηση του Αγίου Πειραιώς στον ΑΛΦΑ έχει και ποδοσφαιρικούς λόγους!!!!
Οπότε μην περιμένετε καταδίκη. Του χρόνου αν είμαστε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται επίσης ότι στενός συνεργάτης του Πειραιώς έχει αναλάβει εκπομπή στον ALPHA, οπότε είναι δικό μας παιδί ο ALPHA.

Ανώνυμος είπε...

Ο πιστός λαός είναι απογοητευμένος από τον Σεβασμιώτατο Πειραιώς. Απέδειξε ότι καταδικάζει επιλεκτικά. Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να τον εμπιστευόμαστε πια. ΚΡΙΜΑ.

Related Posts with Thumbnails