Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΕΓΩ Ο ΚΑΤΕΧΩΝ "ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΡΩΤΕΙΟ ΑΛΗΤΕΙΑΣ"


Το ταχυδρομείο μου σήμερα είχε ένα δώρο για μένα!
Μια δεκασέλιδη (!!!) ανώνυμη επιστολή υπό δυστυχούς τινός, ο οποίος έχει κάνει ...διδακτορική διατριβή στο ιστολόγιό μου και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι είμαι τουλάχιστον αλήτης! Κατέχω μάλιστα το "θλιβερό πρωτείο αλητείας"!
Ο ανώνυμος μου γνωστοποιεί ότι δεν κοινοποιεί την επιστολή του αυτή "όπου δει", διότι τον "κράτησε" φίλος του κληρικός, ο οποίος θεωρεί ότι το μόνο που μου αξίζει είναι η περιφρόνηση. Πάντως εγώ θα γνωστοποιήσω την υπέροχη αυτή επιστολή - έξοχο δείγμα σπάνιας νοσηρότητας - "όπου δει".
Καλώ και τον επιστολογράφο να πράξει το ίδιο και να μην ακούει τις "πνευματικές" συμβουλές του φίλου του κληρικού.
Επιτέλους ας φτιάξει ένα ανώνυμο Αντιανδριοπουλικό blog να ξεσπάει όποτε και όσο θέλει! Νομίζω είναι η καλύτερη λύση γι' αυτόν!
Όπως βλέπετε, αγαπητοί συνοδίτες, ο "εκκλησιαστικός υπόκοσμος" ανθεί και φέρει κι άλλο.

16 σχόλια:

Όλγα Νικολαϊδου είπε...

Αγαπητέ Blogger,

Δεν είναι φοβερό το συναίσθημα, όταν διαπιστώνεις πως προκαλείς και κάνεις κάποιους να κάψουν εγκεφαλικά κύτταρα για να σου γράψουν ένα γράμμα? Εδώ οι περισσότεροι περιμένουμε μια λέξη/μια συλλαβή και εσύ δέχεσαι δεκασέλιδη επιστολή. Ζηλεύω σε!

Στ. Καστρινός είπε...

Υπάρχει πράγματι ο πολυθρύλητος εκκλησιαστικός βόθρος, απ' όπου φύονται όλ' αυτά τα βρομοσκούληκα;;;;;;
Νόμιζα, ότι υπήρχαν στο νου των κινδυνολόγων.
Όμως τώρα βεβαιώνομαι πως υπάρχουν...
Μεσαίωνας, φίλε μου... Ποιος ασχολείται μαζί τους;;;;;;;;;;;;;;;;

None είπε...

Το εργόχειρο του "τάκα-τάκα" σε πλήρη ανάπτυξη. Σε ωραία φάση ο κ.κ. Ανώνυμος!!!

Πολίτης είπε...

Παναγιώτη κάποιοι τρέχουν πίσω από τα αξιώματα εσύ τα αποφεύγεις αλλά σε ακολουθούν! σε ζηλεύω. να κάνω και εγώ μλπογκ; χρειάζεται κάτι άλλο για να διασκεδάσω τον εκκλησιαστικό υπόκοσμο;

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη,
δείξε μας την επιστολή, όχι τον φάκελλό της.
Φίλοι συναναγνώστες πώς μπορείτε να τη χαρακτηρίζετε χωρίς να τη γνωρίζετε ; Εκτός αν ο ιστολόγος την γνωστοποίησε σε σας και όχι σε όλους.
Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι δεν την δημοσιεύει γιατί δεν τον συμφέρει το περιεχόμενό της !

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Παναγιώτη. Την λέξη αλήτης και αλητεία την χρησιμοποιεί "κάποιος" πολύ εύκολα. Μάλιστα έτσι αποκαλεί και τους Ιερείς της Πάτρας.Στο χωριό του βλέπεις κατοικούν "Βαρώνοι". Έχεις δει κανένα βλάχο να έχει ντροπή?

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας κ. Ανδριόπουλε και ΚΑ
ΛΟ ΠΑΣΧΑ! Αν και κατ' αυτάς τας η- μέρας δεόμεθα "Πνεύμα αργίας, πε-
ριεργείας, αργολογίας μη μη δως!', δυστυχώς ΚΑΙΓΟΜΑΙ από περιέργεια να δω τι γράφει η επιστολή του "ευ-
λαβούς αυτού χριστιανου", που μάλι-στα βρήκε και την ΩΡΑ να τη στεί- λει!! Αλλά και θα ήταν ευχής έργον να μάθω και τον "κληρικό", που του παρέχει συμβουλές και σίγουρα θα είναι και ο πνευαματικός του! Μήπως και οι 2 θα πρέπει να προσέ- ξουν την ευαγγελική περικοπή, που θα αναγνωσθεί τη Μ. Δευτέρα το βρά-δυ; Θα τους πάει γάντι. Όσο για τους χαρακτηρισμούς από τέτοιους φαντάζουν έπαινοι και τους επι- στρέφονται! Καλό ξημέρωμα. Σ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Προσέχοντας καλύτερα το φάκελο δε νομίζω ότι είναι ανώνυμο, αφού στη θέση του αποστολέα υπάρχει ονοματε-πώνυμο ευδιάκριτο: Θεοδώρου Ιω., αλλά και δ/νση και Τ.Κ.Βότση 34 25100 Αίγιο! Πώς λοιπόν είναι ανώνυμη η επιστολή;!

panagiotisandriopoulos είπε...

Aγαπητέ ανώνυμε 4:09

Επειδή έχω πολλές δουλειές και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με παράφρονες, διασταύρωσε, σε παρακαλώ, αν είναι υπαρκτό το "ευδιάκριτο" πρόσωπο κι αν μένει όντως στο Αίγιο, για να ξέρω πού θα στείλω τη μήνυση.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν αναγινώσκω "Θεοδώρου" αλλά "Θεολόγου Ιω." ως ονοματεπώνυμον του Κ.Κ.επιστολέως! Και δη με γραφήν τετραγωνικήν-χειρόγραφον! Στο δε επώνυμον η κατάληξις διά του "γ" αντί της διφθόγγου -ου(Θεολόγου). Τοιαύτη χρήσις του -γ αντί -ου(διά την ανάγνωσιν -ου) ειθισμένη παρά τοις "εκκλησιαστικοίς..." και δη ηλικιώτας πως μάλλον. Ενδελεχεστέρα παρατήρησις της γραφής των στοιχείων του παραλήπτου δεικνύει διπλήν ποσότητα μελάνης(μάλλον δια μαρκαδόρου, η, επί της αρχικής, επίστρωσις) επί των στοιχείων αυτών! Ενδεχομένως η Α.Σεβασμιότης, ο της επαρχίας Αιγίου Εκκλησιαστικός ποιμήν, να δύναται να βεβαιώσει την ύπαρξιν του προσώπου του εν λόγω επιστολέως(εάν δεν πρόκειται περί ψευδο-ονοματεπωνύμου), καθόσον πεποίθαμεν ότι, ως ποιμήν, γινώσκει τα εαυτού και ομοίως γινώσκεται υπό των εαυτού, κατά την του Αρχιποίμενος αψευδή ρήσιν!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ,8 Απρίλιος 2009 10:00 μμ, η συγκεκριμένη αλητεία, ατυχώς, είναι υπαρκτή...! Το θέμα είναι πως δεν είναι έντιμο να λέει κανείς, ο οιοσδήποτε, βαρώνος ή βλάχος ή πρίγκηπας ή παρακατιανός, ΄θα τον κάψω τον αλήτη΄, ενώπιον μάλιστα τρίτων, και στη συνέχεια να τον ΄καίει΄ με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλεί ό ΄αλήτης...΄ κυκλοφορώντας, με μαγκιά απροκάλυπτη, χωρίς καλυμαύχι και εξώρασο......Μάλλον δεν κολώνει μπροστά σε καμιά εξουσία!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΤΗ Μ' ΕΙΠΕΣ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ. Η΄ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ;

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι ανώνυμοι και επώνυμοι. Μην ξεχνάτε ότι ο Χριστός είπε "πάντες υμείς αδελφοί εστέ". Δυστυχώς δεν βγαίνει άκρη με την κακία απ'όπου αυτή και αν προέρχεται.Ο κακός άνθρωπος μόνος του εκπίπτει από το σώμα της Εκκλησίας, όποιος και αν είναι αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τον ι. Χρυσόστομο ο Χριστός έγινε αλήτης για τον άνθρωπο΄άρα η λέξη έχει και θετικό περιεχόμενο. παράγεται δε απο τους περιφερομένους στην παραλία ανέμελα (άλς-αλός), τους οποίους ζηλεύω και ενίοτε ως χριστιανός μιμούμαι,χωρίς να ερωτήσω τον πνευματικό μου...κάνω λάθος;
Τώρα, γιατί χαρακτηρίζεται κάποιος ως αλήτης αδυνατώ να το εξηγήσω..απλώς επειδή εκφράζει κάτι διαφορετικό απο αυτό που οι πολλοί θεωρούν ως εκκλησιαστική τακτική;..επειδή είναι πέρα απο τα βοθρολύμματα του εκκλησιαστικού υποκόσμου;Μήπως θα έπρεπε να θυμηθούμε τί έλεγε ο Βολταίρος ..αυτός ο άθεος!
Θα ήθελα απλώς να ρωτήσω: η ψευδοανωνυμία είναι κατόπιν ευλογίας;..πού κατάντησε η πνευματική πατρότητα...και τους δια Χριστόν σαλούς έτσι θα τους χαρακτήριζε.
Ένας αλήτης αλλά όχι- δυστυχώς-δια Χριστόν σαλός.

μαρια είπε...

και που να δείτε τι προπαγάνδα παίζεται σε βάρος του πατριάρχη και όλου του ελληνισμού! ρίξτε μια ματια στο http://www.bulgarmak.org να δειτε σημεια και τερατα! ειναι στα ελληνικα, αλλα ποιοι ειναι αραγε οι δημιουργοι? υπαρχουν τετοιοι ελληνες?

Ανώνυμος είπε...

Πρός Μαρία:

Ειστε σοβαρή που μας παραπέμπετε σε βουλγαροσκοπιανό blog για να δουμε τι παίζεται εις βάρος του πατριάρχη! Τι περιμένατε να γράφει ενα τέτοιο πράμα και κυρίως πως λετε οτι ειναι ελληνες. Οι ""μακεδόνες"" θαρείτε δεν ξέρουν ελληνικά. Μη χειρότερα

Δ.Γ.

Related Posts with Thumbnails