Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΑΡ ΑΔΕΛΦΗ ΣΩΦΡΟΝΙΑ


Λίγες ώρες μετά την ανάρτησή μας "ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΙΜΗΤΗ ΑΔΕΛΦΗ ΣΩΦΡΟΝΙΑ, o τηλεοπτικός σταθμός ANT1 λες και μας ...αντέγραψε (Χαχαχα!) και στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων έκανε αναφορά στο βίντεο του Vice με την απόλυτη σταρ αδελφή Σωφρονία της Μονής Αγίας Τριάδος Ακράτας.
Φυσικά η αδελφή το κοινοποίησε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb ώστε να το απολαύσουν οι πολυπληθείς θαυμαστές της. 
Στην φίλη θεολόγο Εύη Βουλγαράκη που υπερασπίστηκε την αδελφή στο fb, απάντησα ξεκάθαρα: 
"Η αδελφή Σωφρονία θα έπρεπε ήδη να έχει αποσχηματισθεί και να έχει επανέλθει στις τάξεις των λαϊκών. Επειδή, όμως, δεν λειτουργεί η Εκκλησία, μπορεί να παίζει ανενόχλητη το παιχνιδάκι της."
Ας δοξάσουμε, λοιπόν, όλοι μαζί την μοναδική ιντερνετική περσόνα, την απόλυτη σταρ αδελφή Σωφρονία, που γνωρίζει να παίζει τόσο καλά την "επικοινωνία", με Θεό και ανθρώπους. 
Ας με συγχωρέσει, μόνο, που δεν θα ακούσω τη συμβουλή της και θα παραμείνω ξινός, καθώς δεν θέλω να με αγαπούν όλοι. 
Μου αρκεί που η ίδια είναι το "είδωλό" μας.
Π.Α.Α.


2 σχόλια:

Ίπασσος είπε...

Αδελφέ μου, "είναι βαριά η καλογερική" που λέγαμε και οι παλαιοί. Τώρα την έχουν δει must ορισμένοι/-ες που μάλλον χρήζουν ψυχιάτρου. Τα καμώματα της τύποις μόνο "μοναχής" δηλώνουν "σύνδρομο της ύβρεως" και "ναρκισσισμό". Νομίζω ότι το καλύτερο που έχει να κάνει, εάν αγαπά την Εκκλησία, είναι να επιστρέψει στην τάξη των λαϊκών. Θα προσφέρει τεράστια υπηρεσία.

Ανώνυμος είπε...

Η συγκεκριμένη μοναχή δεν κάνει τίποτα το διαφορετικό από τα άλλα ορθόδοξα μοναστήρια. Αντί να εκδίδει κάποια μηνιαία φυλλάδα, τα κοινοποιεί στο διαδίκτυο. Καθημερινά ικετεύει για χρήματα μέσα από αναρτήσεις στο fb ("ενίσχυση" της ιεράς και ιστορικής μονής) και πουλάει καλογερίστικα μαντζούνια του τύπου "κηραλοιφή για τον πονοκέφαλο" (!!!).
Απλά εσείς την έχετε βάλει στο μάτι για κάποιο λόγο που εσείς γνωρίζετε και δεν μας λέτε.

Related Posts with Thumbnails