Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΑΣΟΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ"


"...Αυτόν τον άνθρωπο τίμησε στις 23.12.21 με το Οφίκιο του Άρχοντος Δικαιοφυλακος «ιδίαις πατριαρχικαίς χερσί» ο Βαρθολομαίος! Τέτοιο κατάντημα… 
Καταλαβαίνετε, αγαπητοί, ότι το πρόβλημα δεν είναι ο αξιολύπητος Ανδριόπουλος αλλά αυτοί που τον ανέχονται και τον χρησιμοποιούν για να κανει τη βρόμικη δουλειά τους. 
Ντροπή τους, όποιοι και αν είναι 
π. ΑΚΓ"
Το παραπάνω σχόλιο ανήρτησε πανηγυρικώς στο διαδίκτυο ο κληρικός της Μητροπόλεως Πατρών Τάσος Γκοτσόπουλος, γιατί φυσικά με βλέπει και στον ύπνο του, αφού και η εναντίον μου αγωγή του κατέπεσε μετά πατάγου και το πατριαρχικό οφφίκιο τού έχει καθίσει στο λαιμό. 
Όμως το ενδιαφέρον δεν είναι ο "αξιολύπητος Ανδριόπουλος" αλλά ο αξιολύπητος Γκοτσόπουλος, ο οποίος μιλάει για το "κατάντημα" του "Βαρθολομαίου", ούτε καν του Πατριάρχη (για "Οικουμενικού" ούτε λόγος, βέβαια). 
Τώρα το ποιοί είναι "αυτοί που τον ανέχονται και τον χρησιμοποιούν για να κάνει τη βρόμικη δουλειά τους" θα κληθεί στην δικαιοσύνη να το αποδείξει. Άλλωστε μία δίκη πάνω μια κάτω... συνηθισμένος πια. 
Την ίδια στιγμή, ο μητροπολίτης του κληρικού Τάσου, Πατρών Χρυσόστομος, κράζει και βοά: 
"...ἀπό ἐκεῖ, ἀπό τό μαρτυρικό Φανάρι, ἀπό τόν οἶκον τῶν τοῦ Χριστοῦ πενήτων, ὃπου βιγλάτορας, ὁ πρῶτος τῆς Ὀρθοδοξίας καί τοῦ Γένους, ὁ Οἰκουμενικός Πατριάρχης καί οἱ συγκυρηναῖοι του".
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! 
Π.Α.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails