Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

ΚΑΙ ΕΝΑ ...ΚΟΣΜΙΚΟΓΡΑΦΗΜΑ...


mikopragmata.lifo.gr

Ο γάμος του Πέτρου Κωστόπουλου με την Τζένη Μπαλατσινού έγινε στις 22 Ιουνίου 1996. Ο γάμος της Πολυξένης – Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια θα γίνει, 23 χρόνια μετά, τον ερχόμενο Ιούνιο του 2019. 
Ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε πει για την ημερομηνία του γάμου τους: «την παίρνω τηλέφωνο και της λέω. “Δεν μου λες, επειδή χαλάει o καιρός στη Μύκονο τον Ιούλιο και αρχίζουν οι αέρηδες, πότε προτιμάς να παντρευτείς; 15 ή 22 Ιουνίου”; Δεν μιλάει για λίγο και μετά μου λέει. “22 μου ακούγεται καλύτερο”. Μετά της είπα να πάρει και καμία αστρολόγα να τη ρωτήσει πότε είναι καλύτερα. Είπαν αυτές ότι 16 ήταν η καλύτερη ημερομηνία, αλλά πια το είχαμε κλείσει.» 
Ας ελπίσουμε πως δεν θα μπλεχτούν κι αυτή τη φορά αστρολόγες! Υποθέτω πως η Τζένη θα αποκλείσει τις ημερομηνίες που… έπαιζαν με τον Πέτρο. 
Ο γάμος με τον Κωστόπουλο έγινε στην εκκλησία του Αγίου Σώστη στη Μύκονο. Το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στη Δήλο, που είχαν επιλέξει αρχικώς για το Μυστήριο (και αναγραφόταν στην πρόσκληση), κάηκε μία εβδομάδα πριν από τον γάμο! 
Ο γάμος με τον Κικίλια θα γίνει σε μια ενορία της Αθήνας, όπως δήλωσε ο μέλλων γαμβρός. Αστικά πράγματα… 
Ο γάμος στη Μύκονο έγινε σε στενό κύκλο (συγγενείς και φίλοι) και ακολούθησε μεγάλο πάρτι στο σπίτι του ζευγαριού με την παρουσία εκατοντάδων προσκεκλημένων. 
Μένει να δούμε αν και ο γάμος της Τζένης με τον Βασίλη στην Αθήνα θα ακολουθήσει την ίδια …συνταγή. 
Ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε πως ο γάμος είναι «μυστήριο ιερό», που σημαίνει πως δεν αποκλείεται κάποιος μεγαλοσχήμων κληρικός να τους παντρέψει. Ίσως και ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος, όπως έγινε και με τον Σάκη Ρουβά. 
Πάντως έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι η Τζένη Μπαλατσινού επιλέγει και τις δύο φορές τα σκαλιά της εκκλησίας και όχι του δημαρχείου. 
Λένε πως διάφορα απρόοπτα συνέβησαν στον γάμο της Τζένης με τον Πέτρο. Ένα από αυτά είναι πως η νύφη, περνώντας κάποια στιγμή μέσα από τα κεριά, δεν αντιλήφθηκε ότι τα μακριά τούλια του νυφικού που είχε σχεδιάσει γι’ αυτήν η Σήλια Κριθαριώτη πήραν φωτιά! Ευτυχώς το αντιλήφθηκαν κάποιοι από τους καλεσμένους, οι οποίοι έσβησαν με νερό τις φλόγες που απειλούσαν να λαμπαδιάσουν το νυφικό. Αμέσως μετά, και χωρίς να το σκεφτεί πολύ, η νύφη επιστράτευσε μια φίλη της και ένα ψαλίδι, για να κοπούν τα καμένα τούλια. 
Ευχόμαστε να μην έχουμε τέτοια… ατυχήματα στο γάμο της Τζένης με τον Βασίλη. Άραγε πάλι η Σήλια Κριθαριώτη θα σχεδιάσει το νυφικό της; 
Η Τζένη με τον γάμο της με τον Νεοδημοκράτη Βασίλη Κικίλια μπαίνει πανηγυρικά στην πολιτική ζωή του τόπου. Μένει να δούμε πώς θα την καθορίσει… 
Η… αποκατάσταση του Βασίλη Κικίλια είναι, μάλλον, μόνο η αρχή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails