Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων με σχετικό δελτίο τύπου, καταγγέλλει προβοκάτσια στο συλλαλητήριο της πλατείας Συντάγματος για το Μακεδονικό και επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την δια της βίας παρέμβαση του αντικανονικού ηγουμένου της Μονής Εσφιγμένου και της Γεωργίας Μπιτάκου. 
Μεταξύ άλλων αναφέρεται στο δελτίο τύπου:
"Εχθές, στην εξέδρα του συλλαλητηρίου, παρεισέφρησαν διά της βίας και μεθοδευμένα στοιχεία αλλότρια, τα οποία συνοδευόμενα από «μπράβους» εκτόπισαν και προπηλάκισαν τους παρουσιαστές και τους προγραμματισμένους ομιλητές, από την συντονιστική επιτροπή και πήραν για ένα χρονικό διάστημα τα μικρόφωνα. Πρόκειται για την Γεωργία Μπιτάκου και τον αντικανονικό ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους. 
Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων δηλώνουν απερίφραστα και κάθετα την αντίθεσή τους στην απαράδεκτη αυτή πράξη και καταγγέλλουν την βίαιη υφαρπαγή του λόγου, την οποία χαρακτηρίζουμε ως προβοκάτσια με σκοπό το καπέλωμα και τον χαρακτηρισμό του συλλαλητηρίου ως διοργάνωση ακραίων στοιχείων. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, με το ΑΦΜ της οποίας πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο, επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια."
Δείτε στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΟ:
- ΟΙ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails