Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ


Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου 
Εξαιρετικά αφιερωμένο 
στον παλαιό γνώριμο, σεβαστό 
Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ 
Οι «ευσεβέστατοι» ανώνυμοι διαχειριστές του ιστολογίου με τον βαρύγδουπο τίτλο «Επόμενοι τοις αγίοις πατράσι» (sic), έκαναν ανάρτηση την ανακοίνωση της Μητροπόλεως Πειραιώς για το θέμα που αποκάλυψα, δηλ. της ακοινωνησίας του κληρικού της από το Πατριαρχείο Ρουμανίας, βάζοντας τον τίτλο: Η Ι. Μητρ. Πειραιώς απαντά στά ψεύδη και τίς συκοφαντίες του κ. Ανδριόπουλου. 
 Όταν – τυχαία – το ανακάλυψα, τους έστειλα το ακόλουθο μέιλ: 
Αγαπητοί διαχειριστές της σελίδας, 
έχετε αναρτήσει το Ανακοινωθέν της Μητροπόλεως Πειραιώς για το κείμενό μου "Σε ακοινωνησία κληρικός της Μητροπόλεως Πειραιώς από το Πατριαρχείο Ρουμανίας", με τίτλο: Η Ι. Μητρ. Πειραιώς απαντά στά ψεύδη και τίς συκοφαντίες του κ. Ανδριόπουλου 
Ο τίτλος είναι άκρως δυσφημιστικός για το πρόσωπό μου, διότι εγώ παραθέτω κείμενα - ντοκουμέντα, συνεπώς δεν λέω ψέματα ούτε συκοφαντώ κάποιον. 
Σας καλώ να αποσύρετε πάραυτα τον τίτλο, αλλιώς θα προβώ στις απαραίτητες νομικές ενέργειες, προς αποκατάστασιν της αλήθειας. 
Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος 
Οι «ευσεβέστατοι» διαχειριστές δεν απάντησαν και απεδείχθησαν …βραδείς, κι έτσι σήμερα έστειλα το εξής τελεσίγραφο: 
Σας δίνω διορία μέχρι το βράδυ. Αν δεν κατεβάσετε τον συκοφαντικό για μένα τίτλο θα αρχίσουν οι συνέπειες των πράξεών σας. 
Παναγιώτης Ανδριόπουλος 
Επειδή – προφανώς – είναι «ευσεβέστατοι» φυσικά δεν απάντησαν, αλλά έκαναν μια κάποια διόρθωση ως …χριστιανούληδες που είναι: Η Ι. Μητρ. Πειραιώς απαντά σε διάφορα ψεύδη και συκοφαντίες. 
Αφαίρεσαν το όνομά μου, αλλά άφησαν τα «ψεύδη και τις συκοφαντίες», αφού ούτε το ανακοινωθέν της Μητροπόλεως Πειραιώς βάζει το όνομά μου. Οπότε σου λέει, άντε να αποδείξεις… 
Να χαίρονται τον χριστιανισμό τους! Βέβαιοι όντες ότι είναι «επόμενοι τοις αγίοις πατράσι»! 
Υ.Γ. Παραθέτω σκαναρισμένα το «πριν» και το «μετά» για του λόγου το αληθές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails