Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η LIFO.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ


Ο κ. Άρης Δημοκίδης, συντάκτης του ιστότοπου lifo, ανέβασε σήμερα την είδηση για την μήνυση που κατέθεσα εναντίον του ανωνύμου ο οποίος τρολάρει τον ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, σε σχετική σελίδα στο fb. 
Σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο κ. Δημοκίδης: Είναι κατανοητό πως σε κάποιους δεν θα αρέσει η σελίδα. Ένας απ' αυτούς, ο κύριος Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος έγραψε τον Νοέμβριο στην Ιδιωτική Οδό, και παραθέτει το κείμενό μου. 
Στο Υ.Γ. του κειμένου του σημειώνει: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Δίωξη θα κρίνει πως πρόκειται περί ποινικού εγκλήματος η δημιουργία χιουμοριστικών meme και το απεύχομαι πραγματικά. Παρότι όμως διαφωνώ κάθετα με την πράξη του κυρίου Ανδριόπουλου και ελπίζω πως θα πέσει στο κενό, βρίσκω πραγματικά συγκινητικό το νοιάξιμό του για τον ποιητή και την υστεροφημία του. 
Χαίρομαι που ο κ. Δημοκίδης κατανοεί τις πραγματικές μου προθέσεις. Φυσικά και ο Ελύτης δεν έχει ανάγκη την όποια δική μου υπεράσπιση, αλλά από την άλλη το επ’ εμοί δεν θα πάψω να διαμαρτύρομαι για φαινόμενα χαβαλέ και αναίδειας που μπορεί να έχουν ως αντικείμενο ένα ποιητή.
Γιατί, τι νομίζει ο κάθε κύριος που τρολάρει τον Ελύτη ή απαξιώνει τον Σολωμό, ότι θα λέει και θα κάνει ό,τι γουστάρει χωρίς την παραμικρή αντίδραση;
Π.Α.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails