Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΟ INTV.GR Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ


Δείτε στο διαδικτυακό κανάλι intv, την εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 για τους Χριστιανούς της Μέσης Ανατολής στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (διάρκεια: 2:24:24)  
Ομιλητές: 
Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος, θεολόγος: «Το μωσαϊκό των Χριστιανών της Μέσης Ανατολής». 
Roni Bou Saba, θεολόγος, φιλόλογος, μεταφραστής: «Οι Χριστιανοί της Μέσης Ανατολής ως γέφυρα με το Ισλάμ». 
Στεφανία Χλουβεράκη, Λέκτορας Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης στο ΤΕΙ Αθηνών και Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής για την Συντήρηση Ψηφιδωτών. Υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κέντρου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων συντήρησης ψηφιδωτών στη Μέση Ανατολή: "Η συμβολή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Κέντρου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων στην προστασία και ανάδειξη των χριστιανικών μνημείων στη Μ. Ανατολή". 
Κωνσταντίνος Κοπανιάς, Επ. Καθηγητής Αρχαιολογίας Πολιτισμών Ανατολικής Μεσογείου στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, ΕΚΠΑ.- Υπεύθυνος Ανασκαφής Πανεπιστημίου Αθηνών στην Περιφέρεια Κουρδιστάν στο Ιράκ: "Οι Ασσύριοι στην Μεσοποταμία από την αρχαιότητα έως σήμερα".
Παραγωγή:
Καλλιτεχνικό Σύνολο "Πολύτροπον"
intv.gr 
Σκηνοθεσία: Γιώργος Αρβανίτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails