Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ

"Με το Tρένο των 9.30 μ.μ." χθες Παρασκευή 1 Μαρτίου το βράδυ στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express του Τρένου στο Ρουφ. 
Η άνοιξη μπήκε ταξιδεύοντας με ασπρόμαυρα πλήκτρα, μουσικές και τραγούδια...  Ο Γιώργος Καλκάνης στο πιάνο και η Δάφνη Πανουργιά στο τραγούδι.  
Στην παρέα μας ήλθαν η Εντίθ Πιάφ, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Κουρτ Βάιλ, ο Νικόλα Πιοβάνι, η Μερσέντες Σόσα, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Πέτρου Γκουελφούτσι, και πολλοί άλλοι.
Όλοι μας με θρησκευτική ευλάβεια, θα έλεγα, ακούσαμε ηχοχρώματα, μελωδίες, αυτοσχεδιασμούς, τραγούδια άφθαρτα. Μια μουσική ποιητική!
Στο διάλειμμα απολαύσαμε τις λεπτές γεύσεις του Orient Express (ψαρονέφρι μαριναρισμένο με βότανα και μουστάρδα, σερβιρισμένο με ψητά λαχανικά) μ' ένα κόκκινο κρασί να συνοδεύει τις νότες. 
Αναμφισβήτητα το Τρένο στο Ρουφ υπό τη διεύθυνση της σκηνοθέτριας Τατιάνας Λύγαρη, έχει κατακτήσει την ποιότητα σε όλους τους τομείς. 
Καλή άνοιξη, αγαπητοί συνοδίτες. 
Η ακάματη διευθύντρια του Τρένου στο Ρουφ Τατιάνα Λύγαρη με την Δάφνη Πανουργιά

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να υπενθυμίσουμε διά τους τυχόν σκανδαλισθέντας "ευσεβείς" γιά την κατάλυση κρέατος "επεί Παρασκευή ήν προχθές..." ότι επρόκειτο περί της Παρασκευής της λεγομένης "προφωνησίμου Εβδομάδος" κατά την οποία ως γνωστόν, ευσεβέσι τε και ασεβέσι, και διά κρέατος ακινδύνως καταλύομεν!
Καλό Καρναβάλι!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς το πιάτο είναι απαράδεκτο ! Ενα κομμάτι κρέας και ένας λοφίσκος με μία μάζα λαχανικών. Ούτε γαρνιτούρα για να στολίζει το πιάτο, ούτε σως για να δώσει χρώμα και γεύση.
Παναγιώτη, δεν ξέρεις από καλή Κουζίνα !

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο λόγο μάς δείχνετε (συχνά) τι τρώτε; Σε τι εξυπηρετεί αυτό; Η εικόνα ενός πιάτου και η αξία της έχει να κάνει με τη στιγμή, την παρέα και ασφαλώς την πείνα αυτού που πρόκειται να το φάει (που δεν αντιστοιχεί στην αντίστοιχη διάθεση του επισκέπτη της ιστοσελίδας) ή με το μάστερσεφ και την εκεί αξιολόγησή της. Κρατήστε αυτές τις ιδιωτικές στιγμές για εσάς καλύτερα, διότι υπονομεύετε την αξία της ιστοσελίδας σας.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Ουδέν το επιλήψιμο να δέινχιε κάποιος πιάτο με καλό φαγητό.

Απλά δικός σας φθόνος επειδή δεν είστε bon viveur!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Τελεβάντο μην βλέπετε sites που σας εκνευρίζουν, θα έχετε και κάποια ηλικία υποθέτω...

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Ηλικία μεν έχω και ιστολόγια που με εκνευρίζουν δεν βλέπω.

Τροφή παίρνω για να σχολιάζω.

Related Posts with Thumbnails