Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ZDF


Την ώρα που στην Ελλάδα δεν υφίσταται δημόσια τηλεόραση και ως εκ τούτου δεν μεταδίδεται η Κυριακάτικη Θ. Λειτουργία, κάτι που γινόταν επί δεκαετίες, ανακοινώθηκε ότι την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιουλίου 2013, το δεύτερο κρατικό κανάλι της γερμανικής τηλεόρασης (ZDF), θα προβεί σε απ’ ευθείας μετάδοση της Θείας Λειτουργίας, από τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Βόννης. 
Η μετάδοση θα γίνει από 9:30 – 10:15 ώρα Γερμανίας. 
Της Θείας Λειτουργίας θα προεξάρχει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αριανζού Βαρθολομαίος, βοηθός επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας. 
Οι "άθλιοι και γελοίοι" Γερμανοί, κατά τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ - και όχι μόνο (πολλοί συνέλληνες το αυτό φρονούν) - να μεταδίδουν ορθόδοξη Θ. Λειτουργία! Νομίζω πως πρέπει να διαμαρτυρηθεί έντονα ο Σεβασμιώτατος, ώστε να αποτραπεί αυτή η μιαρά πράξις.  
Λυπούμαι που δεν θα συνταχθώ με τον Σεβασμιώτατο. Προτιμώ τους "άθλιους και γελοίους" Γερμανούς.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι θες να πεις μ' αυτό το σχόλιό σου; Ότι οι Γερμανοί είναι καλοί και άγιοι; Ολόκληρα 45 λεπτά μετάδοσης; Τι μας λες; Σιγά τα αβγά! Σε πληρώνουν και τα γράφεις; Ο Πειραιώς σάς τρέχει και σάς τσούζει!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήξερα οτι η Θύρα 7 έχει αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου του Σεραφείμ..

Χ.Κ

Ανώνυμος είπε...

Ο Σεραφείμ ξεφτιλίζει όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και τους οπαδούς του (βλ. τον Ανώνυμο 6 Ιουλίου 2013 - 1:00 π.μ.). Τα συμπλέγματα και η ασχετοσύνη που σας δέρνουν εκεί κάτω (δεσποτάδες και μη) σας έχουν κάνει να μην αντιλαμβάνεστε πλέον τη διαφορά μεταξύ πολιτισμού και κανιβαλισμού. Στην περίπτωσή σας, αγαπητέ, θα έλεγα το γνωστό: "ελεήστε τον αόμματο"!!!!

Ανώνυμος είπε...

κ. Ανδριόπουλε, σας προτείνω ένα παιχνίδι: α) Θα σας αναφέρουμε διάφορα ζητήματα λ.χ. η εξαφάνιση του ασιατικού λιονταριού, η αύξηση της εγκληματικότητας στη Ναμίμπια , η τοξικότητα των κινεζικών μαρκαδόρων. β) θα τα σχολιάζετε άμεσα και θα εμπλέκετε τον Πειραιώς γ) Αν νικήσετε, θα μας αναγκάζετε να φωνάξουμε εκατό φορές "Πολλά τα έτη του Αγιώτατου Πάπα Ρώμης" δ) Αν χάσετε, θα αναγκαστείτε να μας πάρετε μαζί σας σε κάποια αριστοκρατική οικία από αυτές που αγαπάτε...

Ανώνυμος είπε...

Προς Χ.Κ.

Τουλάχιστον εμείς ανήκουμε στη θύρα 7, όπως λες. Εσείς πού ανήκετε; Το τσούζει σας πείραξε; Τα υπόλοιπα γιατί δεν τα σχολιάζετε;

Προς ανώνυμο 9:31 π.μ.
Με ευκολία θα έλεγα ότι είστε οπαδός του Πατριάρχη και του Ανδριόπουλου, αλλά δεν το κάνω. Αν θέλετε να απαντήσετε στον Άγιο Πειραιώς για όσα καταμαρτυρεί, το βήμα το έχετε, εσείς οι λόγιοι και σχετικοί... Ευχαριστώ πολύ για το "αόμματος"... πολιτισμένε, γνώστη των αληθειών, σχετικέ, που δεν είσαι κανίβαλος, όπως εμείς.

Ανώνυμος είπε...

@10:54
Tην άλλη φορά να μας ποστάρεις και φωτογραφία από κλεμμένα οικουμενιστικά πανό να είσαι ακόμα πιο σωστό χουλιγκάνι...

Χ.Κ

Ανώνυμος είπε...

κ. Ανδριόπουλε το ότι προτιμάτε "τους άθλιους και γελοίους Γερμανούς" να το αναφέρετε αυτοπροσώπως και στα γειτονικά σας Καλάβρυτα, αλλά νομίζω ότι θα εκτιμηθεί δεόντως κι απ΄τους Καλαβρυτινούς της Πάτρας.
Προτιμάτε να συμμαχήσετε με οποιονδήποτε αρκεί να χτυπήσετε το Σεβ. Πειραιώς.
Κατά τα άλλα το σχόλιο 09:47 είναι κορυφαίο και να το λάβετε υπόψη σας. Δεν θα ζημιωθείτε.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο άσχετοι και αμαθείς, τέλος πάντων, είναι ορισμένοι... Ειδικά, εκείνοι που το παίζουν "πατριώτες"... Καιρός ν' αλλάξετε κασέτα, αγαπητέ (6 Ιουλίου 2013 - 12:49 μ.μ.). Η...καραμέλα σας έχει...μπαγιατέψει. Βρείτε άλλη...........

Ανώνυμος είπε...

Να προσθέσω, κ. Ανδριόπουλε, ότι οι "άθλιοι και γελοίοι" Γερμανοί χρηματοδοτούν ορθόδοξο μάθημα Θρησκευτικών στη χώρα τους. Αν αυτό δεν είναι "άθλιο και γελοίο", τότε τι άλλο να πει κανείς...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ στα Καλάβρυτα και το Δίστομο, τα κρεματόρια στο Άουσβιτς, στο Νταχάου ως και πλήθος άλλων κτηνωδιών των Γερμανών, έδωσαν το δικαίωμα εις πολλούς να τους χαρακτηρίζουν ενίοτε ως «ανθρώπινα κτήνη». Το ότι όμως έφθασαν στο έσχατο σημείο υψηλού «πολιτισμού» να νομιμοποιήσει το Κοινοβούλιό τους την «κτηνοβασία», δηλαδή το σεξ με τα ζώα, μήπως αυτό τούς κατατάσσει, επισήμως πλέον εις τους σπηλαιώδεις «υπανθρώπους» της λίθινης εποχής; Εκτός πια αν το Κοινοβούλιό τους βρισκόταν σε υπνοβασία, και νομοθέτησε την κτηνοβασία...(!!)

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μου αναφέρει ο αγαπητός Ανώνυμος (6 Ιουλίου 2013 - 4:02 μ.μ.) την πηγή της είδησης ότι το γερμανικό κοινοβούλιο νομιμοποίησε την κτηνοβασία; Δεκτή γίνεται οποιαδήποτε πηγή (είτε πρόκειται για διαδικτυακή πύλη είτε για εφημερίδα) από τον γερμανόφωνο χώρο. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω πως οι του Σεραφείμ δεν αναφέρονται καθόλου στην ανάρτηση του κ. Ανδριόπουλου (μετάδοση ορθόδοξης θείας λειτουργίας από γερμανικό κρατικό κανάλι) ούτε και σχολιάζουν το γεγονός ότι στη Γερμανία υπάρχει μάθημα Θρησκευτικών για ορθόδοξους μαθητές που χρηματοδοτείται με κρατικούς πόρους. Για να μην αναφέρω τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων μητρικής γλώσσας από Έλληνες μαθητές σε γερμανικά σχολεία υπό την αιγίδα και τη χρηματοδότηση του γερμανικού κράτους (τι να σου κάνει μια φαλιρισμένη Ελλάδα...). Φαίνεται πως αυτά δεν συνάδουν με την εικόνα των «αθλίων και γελοίων» Γερμανών του Σεραφείμ. Αντιλαμβάνομαι ότι τέτοιοι Γερμανοί σας «χαλάνε την πιάτσα», γι’ αυτό και συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τις ίδιες παρόλες (λαϊκιστί: «κοτσάνες»). Να ξέρετε, πάντως, ότι η βλακεία συγχωρείται...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε 6-21, βλέπεις ό,τι ο Ανδριόπουλος επιτρέπει να βλέπεις.
Μην το ξεχνάς αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Η νομιμοποίηση της κτηνοβασίας στη Γερμανία έχει συντελεσθεί ήδη απ το 1969. Τελευταία οι ζωόφιλοι αντιδρούν γιατί...κακοποιούνται τα ζώα! Μιλάμε για τραγέλαφο!

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 9:15 μ.μ.: Δεν μας αναφέρεις τις πηγές σου. Από πού έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;;; Γιατί δεν μας λες;;;; Ή μήπως πρόκειται για τα γνωστά διαδικτυακά παπαγαλάκια;;; Μάθε πρώτα και μετά μίλα. Και για να μην σε κρατάω σε αγωνία: η εν λόγω "δραστηριότητα" έχει απαγορευτεί, αμαθέστατε Νεοέλληνα! Προφανώς, βλέπεις ό,τι τα εγχώρια ΜΜΕ και οι δεσποτικές μπαρούφες σου επιτρέπουν να βλέπεις (ως απάντηση στον Ανώνυμο 8:17 μ.μ.). ΥΓ. Έχετε χάσει τα λόγια σας.... Τι να πείτε, άλλωστε...........

Μωραϊτης είπε...

Άν η μετάδοση θά είναι σέ τακτική
βάση, καλοδεχούμενη. Άν όμως μόνον
γι'αυτή την Κυριακή, μάλλον ως κάτι
εντυπωσιακό δηλ.ως σώου θα δείξουν
την Θ.Λειτουργία, αφού την περιορίζουν σε.....45 λεπτά !!!
Πρός το παρόν ψυχραιμία, μέχρι
την τελική εμφάνιση.
Όσο για τόν κ.Ανδριόπουλο, μάλλον
είναι δύσκολο να αλλάξει. Συμμαχεί
ακόμα και με τους σφαγείς των
συμπατριωτών του αρκεί το όποιο
θέμα να εξυπηρετεί το Φανάρι και τίς επαρχίες Του και νά είναι αντίθετο με τόν Άγιο Πειραιώς και
τούς σχολιάζοντες αρνητικά τις θέσεις Του.

Ανώνυμος είπε...

"σφαγείς των συμπατριωτών του";;;;;;;;; Χα χα χα!!!!!!! Πλάκα έχετε!!!!!! Δεν ήξερα ότι ζούμε στο '40...........

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμο 11, 17
Επειδή δεν ζούμε στο 40, δεν υπήρξε το 40 ?
Εχεις ακλόνητα επιχειρήματα !

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμο 9. 54
Παρότι έχασα τα λόγια μου, καταφέρνω με δυσκολία να ψελλίσω μία φράση.
"Εσύ που ζητάς πηγές από τους άλλους, πες μας την δική σου πηγή, ότι η "δραστηριότητα" αυτή έχει απαγορευτεί."

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 7 Ιουλίου 2013 - 3:29 μ.μ.: Σου απαντώ με τη δική σου απάντηση: "υπήρξε"............. Οι "σφαγείς των συμπατριωτών" σου έχουν ΠΕΘΑΝΕΙ................ Καλώς όρισες στο 2013.....................

Μωραϊτης είπε...

Πρός Ανώνυμο 6 Ιουλ.2013 11.17 μ.μ.
καί 7 Ιουλ.2013 4.40 μ.μ.

Τι να απαντήσω σε έναν Γερμανό που
γράφει Ελληνικά και έχει "ταπώσει"
όλους τούς σχολιαστές με τα ατράνταχτα επιχειρηματά του ;
Απλώς, αποσύρομαι....ηττημένος από
έναν Γερμαναρά.

Ανώνυμος είπε...

4-40
Ευχαριστώ για το καλωσώρισμα.
Οι απόγονοι των σφαγέων, μας σφαγιάζουν σήμερα οικονομικά.
Καλώς ώρισες στην Εποχή των Μνημονίων........

Ανώνυμος είπε...

Aν ήμουν κακοπροαίρετος και ήθελα να ξύσω πληγές θα πρότεινα να θυμηθούμε την στάση πλείστων όσων ιερωμένων(μοναζόντων και μη) έναντι των αυθεντικών "σφαγέων" κατά την επίμαχη περίοδο της Κατοχής,όπως επίσης και την ανάλογη στάση τους έναντι των αντιστεκομένων προς τους "σφαγείς".Θα αντιπαρέλθω ωστόσο τον πειρασμό,παρότι είναι άκρως βασανιστική η περιέργεια για τα πιθανά σχόλια των αποδιδόντων κληρονομικές ευθύνες υπερευαίσθητων ελληνορθοδόξων πατριωτών...

Χ.Κ

Ανώνυμος είπε...

Προς Ανώνυμο 7 Ιουλίου 2013 - 8:06 μ.μ.: Εμ, βέβαια... Μάθαμε τώρα... Οι υπεύθυνοι είναι εκτός... Ο Ελληναράς δεν αλλάζει. Ανεύθυνος και θρασύτατος!!! Όλοι φταίνε εκτός του λόγου του... Τους "σφαγείς" να τους αναζητήσεις εντός... Και άσε αυτήν την καραμέλα. Δεν πιάνει άλλο. Η αμορφωσιά και η κουταμάρα του Νεοέλληνα δεν έχουν πάτο........... Καλώς όρισες στην πραγματικότητα!

Ανώνυμος είπε...

Λες και η Θεία Λειτουργία είναι σήριαλ για την τηλεόραση... Τί να πούμε τώρα; Ας πάψουν να βαθαίνουν την κρίση και να επιτείνουν την ανεργία και δε χρειάζονται τα άλλα. Θα μεταδίδουν την Λειτουργία πάνω στο αίμα και τον πόνο των (60% η ανεργία) νέων και των αιμόφυρτων απολυμένων.

noname είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

2-30
Εχεις δίκιο, δεν έχουν.
Οπως δεν έχουν και μαυροπούλια και καρακάξες, να κρώζουν πάνω από τα κεφάλια των ταπεινών πιστών.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος 9,14
Σοφολογιώτατε, οι Ελληνες έχουν ελαττώματα, όπως όλοι οι άνθρωποι.
Αμφιβάλλεις ότι κάθε 5-6 δεκαετίες, μας σφαγιάζουν σωματικά ή οικονομικά ή πολιτιστικά ή διπλωματικά ή ηθικά ή γεωστρατηγικά, ή με όποιον άλλο τρόπο ?
.......Καλώς ώρισες στην Ιστορική πραγματικότητα !

Related Posts with Thumbnails