Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΔΙΑΚΟΝΟΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Χωρίς σχόλιο...

Κοινωνική
Αφού η Κυβέρνηση δεν πληρώνει τους μισθούς των παπάδων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει και πληρώνει ανελλιπώς κάθε μήνα τους μισθούς των Ιεροδιακόνων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Όλοι οι διάκονοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και Φαλήρου πηγαίνουν στο Στάδιο Καραϊσκάκη, όπου ο συνεργάτης του Ηγέτη του Ολυμπιακού και Διευθύνων Σύμβουλος του Σταδίου, Βασίλης Βασιλειάδης, τους παραδίνει τις επιταγές της μισθοδοσίας του μηνός Μαρτίου και το Δώρο Πάσχα. Το ίδιο είχε γίνει και τον Δεκέμβριο που είχε πληρώσει το μισθό Δεκεμβρίου και το Δώρο Χριστουγέννων.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους δίνει και εκκαθαριστικό αποδοχών για φορολογική χρήση;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή πράξη αυτή, διότι οι Ιεροδιάκονοι προσφέρουν έργο στην Εκκλησία, και όποιος βοηθά στην συντήρηση τους, βοηθά εμμέσως το έργο της Εκκλησίας.

Ανώνυμος είπε...

Πειραιάς=Ολυμπιακός, όπως τραγούδησε με τον ύμνο "τα παιδιά του Πειραιά" η αξέχαστη Μελίνα! Ο μεγάλος Βαγγέλης Μαρινάκης επί τα ίχνη των σπουδαίων εφοπλιστών του Θρύλου μας!

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία είναι παλιά.
Κοιτάξτε εδώ
http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/o-olympiakos-dipla-sthn-mhtropolh-peiraiws.3180480.html

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεβασμιότατος κκ. Σεραφείμ.
«Για εμάς είναι μεγάλο προνόμιο να έχουμε αυτή την ομάδα τον Ολυμπιακό, στην πόλη μας. Εγώ θέλω να πω, ότι δυστυχώς με τον καιρό τα προβλήματα αυξάνονται . Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω και εσάς κ. Βασιλειάδη και τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη διότι μας βοηθάτε με τρόπο όχι μεταφυσικό αλλά ρεαλιστικό και ουσιώδη. Δεν εύχεστε απλώς αλλά υλοποιείται, εν χώρο και χρόνο. Και αυτή την στιγμή η βοήθεια σας είναι πολυσήμαντη διότι δεν δίνεται χρήματα στον Μητροπολίτη για να αυξήσει το βαλάντιο του, κάτι το οποίο θα ήταν εγκληματικό να το σκεφτεί κανείς, αλλά μισθοδοτείται πέντε νέους κληρικούς, οι οποίοι μπήκαν στην Εκκλησία με πόθο και ζήλο να διακονήσουν, τους οποίους η Ελληνική Πολιτεία δεν αναλαμβάνει να μισθοδοτήσει. Ταυτόχρονα μας βοηθήσατε πολύ στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως, ενώ παράλληλα συμβάλλεται ακόμα πιο δυναμικά στα 19 συσσίτια της Μητροπόλεως, για τους ανθρώπους που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη».
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ανώνυμος είπε...

οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμμωνᾷ, γι' αυτό και ο Σεβασμιώτατος έχει κάνει την επιλογή του...
Σ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Εάν ο κ. Μαρινάκης δίνει και δώρο στους ιερείς να πάω κι εγώ που είμαι εφημέριος με 4 παιδιά και παίρνω 800 ευρώ.
ΑΞΙΟΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ που προσέχει τους παπάδες του.

Ανώνυμος είπε...

@4:33
Απολύτως συνειδητοποιημένο περί της αποστολής σας εν τω κόσμω σας βρίσκω πάτερ(;)Συγχαρητήρια!

Κι ενα υποθετικό ερώτημα για γενικότερη συζήτηση:Θα δέχονταν οι ιερωμένοι μας την ευγενή χορηγία-οικονομική ενίσχυση από έναν ιδιοκτήτη οίκων ανοχής;Aπό έναν έμπορο ναρκωτικών;Από έναν καταχραστή δημοσίου χρήματος;Γενικότερα,πιστεύουν οτι το χρήμα είναι καλοδεχούμενο απ'οπουδήποτε και οποιονδήποτε με το επιχείρημα της εξυπηρέτησης ποιμαντικών αναγκών;Όροι,προυποθέσεις,κίνητρα δεν εξετάζονται καθόλου;

X.K

Ανώνυμος είπε...

Είδατε πως ανταμοίβονται οι καλές πράξεις; Ξαφνικά χάθηκε το όνομα του Προέδρου από τη λίστα των κατηγορουμένων για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Θαύμα!

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα μας βγάλετε τον Μαρινάκη ως τον ...μεγαλύτερο αντι-οικουμενιστή!!
Ζορίζεστε βαζελάκια ε;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα αν θέλουμε να κάνουμε την εκκλησία ποδοσφαιρική ομάδα ο Θεός να φυλάει με τις περίεργες συναλλαγές που γίνονται , καλό θα ήταν να υπάρχει κάποια απόσταση , πολλά λέγονται και ακούγονται που δεν μπορούν να γραφούν, το μόνο ας προσέξουν την πολύ ηθικολογία για τους άλλους και για τους σεσωσμένους φαρισαίους ότι νά 'ναι.

Ανώνυμος είπε...

Αν εξαιρέσουμε τους Κληρικούς της Εκκλησίας της Ελλάδος, όλοι οι υπόλοιποι Κληρικοί ανά τον κόσμο πώς θα πληρώνονταν αν δεν υπήρχαν δωρεές στις κατά τόπους Εκκλησίες ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑΛΗΡΩΘΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Kai κάτι τελευταίο πάντα υπήρχαν δωρητές στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ αλλά όχι απο περίεργες συναλλαγές απο χρήματα που προέρχονται απο ξεπλημα .

Related Posts with Thumbnails