Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΜΑΤΟΣ "Σ' ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟ"


Από το δελτίο τύπου της Μητροπόλεως Πειραιώς 
Ελπιδοφόρα και συγκινητική ήταν η παρουσία εκατοντάδων φίλων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου, στην Συναυλία κατά της φτώχειας η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, Δημοτικό Θέατρο Πειραιώς. 
Η αφιλοκερδής συμμετοχή της Κατερίνας Στανίση, του Στάθη Αγγελόπουλου, του Γεράσιμου Ανδρεάτου, της Βασιλικής Καρακώστα, της Στέλλας Κονιτοπούλου, του Νεκτάριου Σφυράκη και της Χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς μας ταξίδεψαν και συντόνισαν τον παλμό της καρδιάς μας με την ευαισθησία για τον συνάνθρωπο. 
Ιδιαίτερη τιμή απένειμε η Μητρόπολη Πειραιώς στην κα Κατερίνα Στανίση ως πιστή ακροάτρια του Ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας και για το αθόρυβο έργο προσφοράς της σε όλες σχεδόν τις φιλανθρωπικές δράσεις της τοπικής μας Εκκλησίας. Φανερά συγκινημένη η κα Στανίση ευχαριστώντας θερμά για την τιμή που της έγινε, απεκάλυψε πως ο μοναδικός τρόπος για να ξεπερνά πάντοτε τις δυσκολίες της ζωής της ήταν να προσεύχεται στην Παναγία και να κάνει το Σταυρό της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails