Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Δημοσιεύσαμε προ ημερών το ...μανιφέστο του κληρικού της Μητροπόλεως Πατρών Αναστάσιου Γκοτσόπουλου εναντίον συγκεκριμένων κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου και υπέρ της ΝΙΚΗΣ, της οποίας η "υπερψήφιση" αποτελεί "μονόδρομο" για τον εν λόγω κληρικό. 
Ο Αναστάσιος Γκοτσόπουλος σε μια …δραματική κατακλείδα μάς …κρούει τον κώδωνα του …κινδύνου για μας και τα παιδιά μας: 
«Αγαπητοί μου Χριστιανοί, τι άλλο περιμένετε να κάνουν οι κυβερνώντες και η παρέα τους για να μην τους ψηφίσετε, αυτούς που ασέβησαν στο Νομό του Θεού και στην πανανθρώπινη συνείδηση;;; 
Εκτός και αν οι κυβερνώντες σάς έπεισαν για την "ευλάβεια" και το "σεβασμό" τους στον Χριστό και την Εκκλησία Του με τις ολιγόλεπτες, προεκλογικές επισκέψεις τους σε Ι. Ναούς και σε εκκλησιαστικά Ιδρύματα και προπαντός με τις συναντήσεις και φωτογραφήσεις τους με κληρικούς (φρίξον ήλιε, στέναξον η γη...). Τότε, ψηφίστε τους με ήσυχη τη συνείδησή σας ότι κάνατε το καθήκον σας έναντι του Θεού, της πατρίδας και των παιδιών σας... 
Με πόνο και αγωνία για το κατάντημα της χώρας και του λαού μας». 
Όμως, ο …θερμόαιμος κληρικός Αναστάσιος Γκοτσόπουλος ξέχασε να μας πει ότι ελέω ΝΙΚΗΣ το δικό του το τέκνο διορίστηκε στην Βουλή των Ελλήνων, οπότε γι’ αυτόν φυσικά και είναι «μονόδρομος η υπερψήφιση της ΝΙΚΗΣ». 
Δημοσιεύουμε σήμερα το σχετικό δημόσιο έγγραφο (αναρτημένο στην Κοινοβουλευτική διαφάνεια), ευχόμενοι στον κληρικό να δει τον γιο του και πρωθυπουργό της χώρας! 
Π.Α.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails