Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ο "ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΘΕΥΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ" ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΔΙΩΤΗ


Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου 
«Στον αγαπητό μου εκλεγέντα ηθοποιό, μοντέλο, και διακεκριμένο πρόσωπο στη showbiz πιστό Χριστιανό Νίκο Αναδιώτη (προσόντα δυσεύρετα στις ημέρες μας) εύχομαι να βοηθήσουν οι βαθιές γνώσεις του να έχει μια πετυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου η ΝΙΚΗ θα κάνει το ντεμπούτο της». 
Αυτά έγραψε – μεταξύ άλλων – ο ατυχήσας (εκλογικώς) καθηγητής Σεισμολογίας Άκης Τσελέντης για τον (ακαταμάχητο) συνυποψήφιό του Νίκο Αναδιώτη. Όμως, θα έπρεπε να την περιμένει την ήττα του από τον Νίκο Αναδιώτη, ο κ. Τσελέντης. Δεν εκτίμησε, μάλλον, σωστά, ότι η ΝΙΚΗ με την επιλογή Αναδιώτη στα ψηφοδέλτιά της, προσχώρησε αγαλλομένω ποδί στην showbiz και στην λογική του life style. 
Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός, έχτισε με θαυμαστή μεθοδικότητα το προφίλ του και ούτως μπήκε το κόμμα του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και τώρα στάθμισε τα πράγματα και είδε – σοφώς! – ότι με έναν Αναδιώτη θα μπει και στο Ευρωκοινοβούλιο. 
Ο Δ. Νατσιός αποδεικνύεται εύστοχος στις επιλογές του! 
Ο Αναδιώτης είναι νέος, ωραίος, αναγνωρίσιμος, «λαϊκός» και δηλώνει πιστός χριστιανός – έως και εναντίον των προγαμιαίων σχέσεων! – οπότε ταιριάζει γάντι στον «φωτισμένο» (κατά Άκη Τσελέντη) πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ. 
Τόλμησε ο Τσελέντης να αμφισβητήσει τον Αναδιώτη και βγήκε στο sportime κάποιος Παντελής Λαμψιώτης και αφού τον στόλισε με διάφορα …κοσμητικά επίθετα, έγραψε το κορυφαίο: «Χίλιες φορές να ακούνε οι ψηφοφόροι της ΝΙΚΗΣ απλό και ανόθευτο χριστιανικό λόγο από τον Αναδιώτη, και ας έχει τις όποιες αδυναμίες του (τις οποίες και θα βελτιώσει), παρά να τρέφει στον κόρφο του τέτοιες οχιές [εννοεί τον Τσελέντη] που βλασφημούν την ορθοδοξία». 
Και για να μην πολυλογούμε: Φαίνεται πως η ΝΙΚΗ επέλεξε ξεκάθαρα το μοντέλο της (Αναδιώτης) και το μοντέλο βρήκε το καλύτερο γραφείο προώθησης μοντέλων, αυτό της ΝΙΚΗΣ, που τον έβαλε στο Ευρωκοινοβούλιο! 
Στις επόμενες εθνικές εκλογές θα δούμε πλειάδα υποψηφίων «πιστών» μοντέλων στην ΝΙΚΗ του «φωτισμένου» Δ. Νατσιού! ΑΜΗΝ!
Υ.Γ. 
Περιμένω ηδονικά κείμενο του πατρινού κληρικού Αναστάσιου Γκοτσόπουλου, που θα εκθειάζει τον "ορθόδοξο" λόγο του Νίκου Αναδιώτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails