Σάββατο 25 Μαΐου 2024

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΠΟΤΣΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟ


Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαϊου 2024 πραγματοποιήθηκε η 38η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων και τιμητικών διακρίσεων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθ. Β. Μπότση, με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο αίθριο του Ζαππείου Μεγάρου στην Αθήνα. 
Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε και στον Πατρινό δημοσιογράφο, μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ, Παναγιώτη Ρηγόπουλο. Την απονομή του βραβείου στον συμπολίτη δημοσιογράφο έκανε η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κυρία Ιωάννα Κλάπα – Χριστοδουλέα. 
Ο Παναγιώτης Ρηγόπουλος είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος εδώ και τουλάχστον 30 χρόνια.  Τιμήθηκε για την έκδοση του δίτομου Λευκώματος "Καρναβαλική Πάτρα" (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 24 Γράμματα), το οποίο είναι καρπός πολυετούς και κοπιώδους δημοσιογραφικής έρευνας και καταγραφής. 
Ο πατρινός δημοσιογράφος επέδωσε το δίτομο λεύκωμα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το περιεχόμενο του πονήματος και έδωσε τα συγχαρητήριά της στον Παναγιώτη Ρηγόπουλο, για τη σημαντική αυτή, όπως σημείωσε, πολιτιστική και λαογραφική καταγραφή. 
Δείτε για το Λεύκωμα "Καρναβαλική Πάτρα" την σχετική ανάρτηση της Ιδιωτικής Οδού ΕΔΩ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails