Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Η ΦΩΤΙΑ ...ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ;


Το ερώτημα που τίθεται από τους «αντιοικουμενιστές», μέσω των ιστολογίων τους, προς τον Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ είναι πραγματικά …αμείλικτο: 
«Τι σχέση έχει η φωτιά που ΚΑΙΕΙ τα Κύθηρα, με τη φωτιά του Οικουμενισμού που καίει μετά την Σύνοδο της Κρήτης, που εμμέσως (κοινωνώντας με τους Οικουμενιστές) ⇨ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΤΕ κ. Σεραφείμ; Υπάρχει κάποια σχέση ή συμβαίνει κάτι ΤΥΧΑΙΑ;» 
Ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ νόμισε ότι θα …ξεμπερδέψει έτσι εύκολα με τους οπαδούς του, αυτούς της «καθαρής πίστης»; Τόσα χρόνια με κείμενά του και με δράσεις του, τους εξέθρεψε. Και αυτοί, με τη σειρά τους, αποδεικνύονται όπως ακριβώς είναι: ακόρεστοι. Δεν θέλουν απλώς λόγια, θέλουν πράξεις. Με κορυφαία την διακοπή κοινωνίας από τους «οικουμενιστές». 
Ο Κυθήρων Σεραφείμ σε καμία περίπτωση δεν θα διακόψει την κοινωνία με την Εκκλησία που συμμετείχε στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Κρήτης. Έτσι, θα εισπράττει κι αυτός πλέον - όπως και άλλοι μητροπολίτες της Ελλαδικής Εκκλησίας - τα επίχειρα της εκτροφής θηρίων στους κόλπους της Εκκλησίας τόσα χρόνια. 
Τα θηρία αυτά θα κατασπαράζουν, από δω και εμπρός, τους εκτροφείς τους (βλ. και την περίπτωση Φλωρίνης Θεοκλήτου). 
Βοήθειά τους και καλά ξεμπερδέματα! 
Π.Α.Α.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες", λέι ο θυμόσοφος λαός!
Και που είσαι ακόμη. Να δούμε τι θα κανουν κάποιοι παράκτιοι "αγωνιστές", όταν θα ξεσπάσει τσουνάμι στις περιοχές τους.
Μεταξύ άλλων ακούστηκε και το εξής αμίμητο: "ο μακαριστός Προκόπιος, ο μητροπολίτης της Καβάλας πέθανε ακριβώς ένα χρόνο μετά που υπέγραψε τα κείμενα της ΑΜ Συνόδου στην Κρήτη".
Για γελια και για κλάματα!

Related Posts with Thumbnails