Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΙΣ!


Στους αγαπητούς φίλους της Ιδιωτικής Οδού που εξανίστανται για την διπλοτριπλοθεσία μου το πάλαι (Λύχνος, Γηροκομειό και ό,τι άλλο θέλουν) χαρίζω το κείμενο που απέστειλε στην Επιθεώρηση Εργασίας η Ιερά Μητρόπολις Πατρών και φέρει την υπογραφή του Νομικού Συμβούλου Π. Ρηγάτου:

«…σχετικά με υπόθεση που αφορά τον ιεροψάλτη κον Παναγιώτη Ανδριόπουλο, σας ενημερώνομε ότι ουδεμία εργασιακή σχέσις υφίσταται ή υφίστατο μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών (Ν.Π.Δ.Δ.) και του ανωτέρω ιεροψάλτου. Ο ως άνω ιεροψάλτης ουδένα διορισμόν είχε από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών».

Προσέξτε αγαπητοί: ουδεμία εργασιακή σχέσις υφίσταται ή υφίστατο!!!

Χαίρετε!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το ότι δεν ειχες σχέση με το ΝΠΔΔ Μητρόπολη Πατρων δεν σημαίνει ότι δεν κατείχες δύο ή τρεις θέσεις σε εκκλησιαστικούς φορείς.

η Μητρόπολη διευκρινίζει τα όσα αφορουν την ίδια ως νομικό πρόσωπο.

και σε τελευταία ανάλυση ποιος νομιζεις οτι ενδιαφερεται για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία ;

εσύ ο ανεκτικός σε χονδροειδέστατες παραβάσεις ιερων κανόνων από τους πατριαρχικούς χαλάς τον κόσμο για το μικροσυμφεροντάκι σου.

τσ,τσ,τσ

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕ ΑΝΩΝΥΜΕ(1:30π.μ.)ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΡΑΤΕΘΕΝ ΚΕΙΜΕΝΟ(ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ Ν.Π.Δ.Δ.) ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΡΑΨΕΙ Η ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ(ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ!!!!!!!!! ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗΣ...ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΝΟΜΙΚΗΣ" ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΩΣ) ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΔΙΕΤΕΙΝΕΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ; ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΡΑΨΕΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ! ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ.......

Ανώνυμος είπε...

"ουδεμία εργασιακή σχέσις υφίσταται ή υφίστατο" είναι σαφές νομίζω! φαίνεται καθαρά πως η μητρόπολη αγνοεί την όποια προσφορά σας, έστω σαν παροχή υπηρεσιών στο νομικό της πρόσωπο, σε επίπεδο δικαιωμάτων ή υποχρεώσεων απέναντί σας που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί εργασίας. Αλλά το θέμα είναι αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, ειδικότερα κατά το παρελθόν, όταν όπως είναι γνωστό υπήρξατε η ψυχή του τηλεοπτικού σταθμού "λύχνος" αλλά και, όπως έχω ακούσει, του τομέα του διαδικτύου της μητροπόλεως. Εφόσον όμως η μητρόπολη το υπογράφει(το ότι δεν υπήρξατε) παρέλκει κάθε περαιτέρω λόγος....τα επίσημα χείλη ου ψεύδονται...... ή μήπως κάνω λάθος;

Ανώνυμος είπε...

OTAN PROSLHF8HKATE STH M. GEROKOMEIOY DEN EIXATE PAREI DIORISMO?

panagiotisandriopoulos είπε...

Το έγγραφο της Μητροπόλεως αποτυπώνει την πραγματικότητα αγαπητέ. Κανείς διορισμός, καμία κατοχύρωση, καμία εξασφάλιση. Άρα δεν... υπάρχω! Ούτε υπήρξα! Θα 'ταν η μετενσάρκωσίς μου! Χα,χα! Μου θυμίζω αυτό που λέει ο ποιητής της Ιδιωτικής Οδού: "Μια εξίσωση από κολοκύθια που βράζουν χωρίς κανέναν προορισμό είναι η ζωή. Αμέτε να μετρηθείτε, αχθοφόροι του ονόματός σας".

Ανώνυμος είπε...

Ο ανύπαρκτος κ. Ανδριόπουλος να έχει
ξεσηκώσει τόσο σάλο;Φαντασθήτε να υπήρχε κιόλας.Αιδώς Αργείοι.

Ανώνυμος είπε...

άρα υπάρχει!!! και προφανώς ενοχλεί κάποιους στην Πάτρα με την επώνυμη γραφίδα του!!! ειδικά τους ανευθύνους και εξ' επαγγέλματος ανωνύμους στις καταγγελίες τους(πάντοτε ανυπόστατες) και καταλαλούντας ευκαίρως-ακαίρως τους αδελφούς τους!!!"τον καταλαλούντα λάθρα τον πλησίον αυτού...,ψαλμ.89".Αιδώς Αργείοι.

Related Posts with Thumbnails